Με συνταγή... Αστέρα στη Τούμπα!

Νίκος Αθανασίου
Με συνταγή... Αστέρα στη Τούμπα!

bet365

Κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης παρουσιάστηκε ο καλύτερος φετινός Παναθηναϊκός και ο Γιάννης Αναστασίου σκοπεύει να χρησιμοποιήσει την ίδια ενδεκάδα κσι στη Τούμπα.

Ενδεκάδα που κερδίζει δεν αλλάζει και ο Γιάννης Αναστασίου φαίνεται πως πιστεύει σε αυτό το «κλισέ» του ποδοσφαίρου. Εξάλλου, το «τριφύλλι» παρουσιάσε πολύ καλή εικόνα κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης και ενόψει Τούμπας ο Έλληνας τεχνικός δεν σκοπεύει να αλλάξει αυτή την... συνταγή.

Έτσι, λοιπόν, αναμένεται κάτω από τα δοκάρια ο Καπίνος, αριστερό μπακ ο Νάνο, δεξί ο Τριανταφυλλόπουλος και στο κέντρο της άμυνας ο Ρισβάνης με τον Σίλντενφελντ. Λαγός, Πράνιτς, Ζέκα στον άξονα της μεσαίας γραμμής, Ντίνας και Κλωναρίδης στα άκρα της επίθεσης και στην κορυφή ο Μπεργκ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα