Τα εισιτήρια με Ατρόμητο

Gazzetta team
Τα εισιτήρια με Ατρόμητο

bet365

Ο Αστέρας Τρίπολης θέλει να κάνει νέο ξεκίνημα με τον Ατρόμητο και με ανακοίνωση που εξέδωσε ενημερώνει για τη διάθεση των εισιτηρίων.

ον Ατρόμητο και με ανακοίνωση που εξέδωσε ενημερώνει για τη διάθεση των εισιτηρίων.

Μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό και τη λύση της συνεργασίας με τον Σάκη Τσιώλη, ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχεται τον Ατρόμητο και θέλει να κάνει καινούργια αρχή. Οι Αρκάδες περιμένουν από τον κόσμο να δώσει το παρών και να στηρίξει την προσπάθεια του Στάικου Βεργέτη.

Η ανακοίνωση:
«Εισιτήρια για τον αγώνα της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος 2013-2014 με την ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ, θα διατίθενται το Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013 από τις 11.00πμ έως τις 4.00μμ στα εκδοτήρια του γηπέδου.

Στη Θύρα 2 εκδίδονται περιορισμένος αριθμός Παιδικών/Φοιτητικών/Στρατιωτικών και εισιτηρίων ανέργων με αξία 10€. Στις υπόλοιπες θύρες όλα τα εισιτήρια κοστίζουν 15€.

Υπενθυμίζεται στους φίλους της ομάδας ότι όλα τα εισιτήρια είναι ονομαστικά και για την έκδοσή τους είναι απαραίτητη η προσκόμιση της ταυτότητας ή του διαβατηρίου του φιλάθλου. Για Φοιτητικά/Στρατιωτικά εισιτήρια είναι απαραίτητη η επίδειξη του φοιτητικού «πάσο» ή της στρατιωτικής ταυτότητας αντίστοιχα. Για αγορά εισιτηρίων ανέργων είναι απαραίτητη η επίδειξη της κάρτας ανεργίας.

Ώρα ανοίγματος θυρών: 2.30μ.μ.
Ώρα έναρξης αγώνα: 4.00μ.μ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα