«Η Τσέλσι επιστρέφει!»

«Η Τσέλσι επιστρέφει!»

Θάνος Σαρρής
«Η Τσέλσι επιστρέφει!»

bet365

Ενθουσιασμένος από τη νίκη της Τσέλσι με 4-0 επί της Στεάουα ο Πετρ Τσεχ, ο οποίος τόνισε ότι η ομάδα του οδεύει προς το σωστό δρόμο.

Οι «Μπλε» ξέσπασαν απέναντι στους Ρουμάνους στο Τσάμπιονς Λιγκ και θέλουν να χτίσουν σε αυτή την απόδοση για τη συνέχεια. Αν και δεν θέλησε να μπει σε συγκρίσεις με την προηγούμενη φορά που ο Μουρίνιο καθόταν στον πάγκο, ο Τσεχ ήταν ξεκάθαρος.

«Η βασική διαφορά απέναντι στη Στεάουα ήταν ότι μετουσιώσαμε τις ευκαιρίες μας. Έτσι μπορείς να ελέγξεις το παιχνίδι και να παίξεις ελεύθερα. Μπορείς να βγεις στο γήπεδο και να έχεις ένα κακό παιχνίδι, όπως κάναμε στο πρώτο παιχνίδι στην έδρα μας με τη Βασιλεία. Αλλά το βασικό είναι η αντίδραση. Ξέραμε ότι το εντός έδρας αποτέλεσμα ήταν ένα πλήγμα, αλλά πλέον επιστρέψαμε.

Αν μπορώ να δω την παλιά Τσέλσι να επιστρέφει; Δεν θα ήθελα να προβώ σε συγκρίσεις, γιατί είναι δύο διαφορετικές ομάδες. Αλλά ήταν μια πολύ καλή εμφάνιση και ήμασταν αδίστακτοι απέναντι στην εστία. Υπάρχει ακόμα δρόμος και δεν έχουμε μείνει πολύ πίσω. Προχωράμε και βαδίζουμε προς τη σωστή κατεύθυνση», δήλωσε ο Τσέχος τερματοφύλακας.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα