Όλα τα λεφτά στο Μάντσεστερ

Gazzetta team
Όλα τα λεφτά στο Μάντσεστερ

bet365

Η Μάντσεστερ Σίτι περιμένει την Μπάγερν με άγριες διαθέσεις, την ώρα που η συμπολίτισσά της Γιουνάιτεντ έχει επικίνδυνη έξοδο στην Ουκρανία απέναντι στην Σαχτάρ. Ξεκάθαρα φαβορί Ρεάλ και Παρί στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής των ομίλων.

1ος Όμιλος

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ψάχνει γιατρικό στην Ουκρανία απέναντι στην Σαχτάρ. Η ομάδα του Μόγιες δεν έχει κάνει καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα και χρειάζεται τη νίκη για να μπορέσει να ανασάνει. Το εύχαριστο είναι η επιστροφή του Φαν Πέρσι στην βασική ενδεκάδα. Η Σαχτάρ από την πλευρά της πλέον έχει ανέβει επίπεδο πρωταγωνιστεί στην Ευρώπη και πλέον έχει υψηλούς στόχους.
Στο άλλο ματς του ομίλου η Λεβερκούζεν φιλοξενεί την Σοσιεδάδ. Οι Γερμανοί που τα πάνε καλά στην Μπουντεσλίγκα με την εμπειρία τους θα ψάξουν για την πρώτη νίκη που θα την βάλει ξανά στην διεκδίκηση της πρόκρισης. Η Σοσιεδάδ από την πλευρά της δείχνει κάποια σημάδια αδυναμίας αφού δεν δείχνει ικανή να κρατήσει δύο καρπούζια κάτω από την ίδια μασχάλη.


Το πρόγραμμα

Σαχτάρ Ντόνετσκ-Μάντσεστερ Γιουν.
Λεβερκούζεν-Ρεάλ Σοσιεδάδ

Βαθμολογία
1. Μάντσεστερ Γ. 3
2. Σαχτάρ 3
3. Λεβερκούζεν 0
4. Σοσιεδάδ 0

2ος όμιλος

Το καλύτερο φάρμακο είναι για την Ρεάλ το ματς με την Κοπεγχάγη για να αφήσει πίσω της την εντός έδρας ήττα από την Ατλέτικο. Η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο πλευρών είναι τεράστια και μόνο αν αυτοκτονήσει δεν θα πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης.
Αντίθετα, πιο δύσκολα θα είναι τα πράγματα για την Γιουβέντους η οποία μετά την γκέλα της πρεμιέρας θέλει μόνο τη νίκη απέναντι στην πρωταθλήτρια Τουρκίας. Η Γαλατά ταξίδεψε στο Τορίνο με νέο προπονητή τον Ρομπέρτο Μαντσίνι ο οποίος ελπίζει σε ένα καλό ντεμπούτο απέναντι στους συμπατριώτες του.

Το πρόγραμμα

Γιουβέντους-Γαλατασαράι
Ρεάλ Μαδρίτης-Κοπεγχάγη

Βαθμολογία
1. Ρεάλ Μαδρίτης 3
2. Γιουβέντους 1
3. Κοπεγχάγη 1
4. Γαλατασαράι 0

3ος όμιλος

Την ώρα που ο Ολυμπιακός θα δίνει την δική του μάχη στις Βρυξέλλες, η Παρί αντιμετωπίζει την Μπενφίκα και με νίκη βάζει τις βάσεις για να κλειδώσει την πρωτιά του ομίλου. Ο Λαοράν Μπλαν ξεκούρασε βασικούς παίκτες στο πρωτάθλημα και θα παρατάξει ότι καλύτερο διαθέτει. Όσον αφορά την Μπενφίκα προέρχεται από απρόσμενη γκέλα στο πρωτάθλημα και δεν είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Απουσίες για την ομάδα του Ζόρζε Ζέσους.

Το πρόγραμμα

Άντερλεχτ-Ολυμπιακός
Παρί Σεν Ζερμέν-Μπενφίκα

Βαθμολογία
1. Παρί Σεν Ζερμέν 3
2. Μπενφίκα 3
3. Άντερλεχτ 0
4. Ολυμπιακός 0

4ος όμιλος

Όλα τα βλέμματα θα είναι στο Μάντσεστερ όπου η Σίτι φιλοξενεί την πρωταθλήτρια Ευρώπης Μπάγερν Μονάχου. Η ομάδα του Πελεγκρίνι ξεκίνησε με νίκη στον όμιλο κι ελπίζει ότι φέτος θα περάσει από τους ομίλους. Η ψυχολογία πάντως δεν είναι και στο καλύτερο σημείο λόγω της ήττας στο πρωτάθλημα από την Άστον Βίλα. Από την πλευρά τους, οι Βαυαροί, που προελαύνουν στη Μπουντεσλίγκα, θέλουν να περάσουν από την Αγγλία με τη νίκη κάτι που σημαίνει ότι θα τους κάνει το μεγάλο φαβορί για την πρώτη θέση στην βαθμολογία.
Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας υποδέχεται την Βικτόρια Πλζεν κι έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη.

Το πρόγραμμα

Μάντσεστερ Σίτι-Μπάγερν Μονάχου
ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Πλζεν

Βαθμολογία
1. Μάντσεστερ Σίτι 3
2. Μπάγερν Μονάχου 3
3. Πλζεν 0
4. ΤΣΣΚΑ Μόσχας 0

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα