«Βόμβα» με Σύρο ο Εθνικός!

Κώστας Παλαιολόγος
«Βόμβα» με Σύρο ο Εθνικός!

bet365

Στην απόκτηση του Γιώργου Σύρου προχώρησε ο Εθνικός, με τον 37χρονο κεντρικό αμυντικό να επιστρέφει στα παλιά λημέρια και να δηλώνει αποφασισμένος να βοηθήσει τους «κυανόλευκους» να επανέλθουν στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Μία ακόμη σημαντική προσθήκη πραγματοποίησε ο Εθνικός, με την απόκτηση του Γιώργου Σύρου!

Ο 37χρονος κεντρικός αμυντικός, που έχει να επιδείξει πολύχρονη θητεία σε ομάδες της Super League κατά το παρελθόν, συμφώνησε σε όλα με τους «κυανόλευκους», στους οποίους επιστρέφει, ώστε να τους βοηθήσει να εκπληρώσουν τον αντικειμενικό στόχο της ανόδου στην Football League 2.

O Γιώργος Σύρος φόρεσε και πάλι τα «κυανόλευκα», γεγονός που προκάλεσε τον ενθουσιασμό στους οπαδούς της πειραϊκής ομάδας.

Ο πολύπειρος στόπερ επιστρέφει μετά από σχεδόν δύο χρόνια στην ομάδα του Πειραιά ,ελπίζοντας και αυτός με τον δικό του τρόπο ότι θα μπορέσει να βοηθήσει τον Εθνικό να ανέβει στην Γ Εθνική. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας δεν ήθελε να πεί πολλά μιλώντας στο www.ethnikos-fc.blogspot.gr.: «Είχαμε μιλήσει και με τον Πρόεδρο και τον προπονητή για την ομάδα την οποία είχα δει και πέρυσι αρκετές φορές και αυτό που μπορώ να πω είναι ότι αποφάσισα να συνεχίσω το ποδόσφαιρο μόνο για τον Εθνικό αν και υπήρξαν προτάσεις και από άλλες ομάδες. Δεν θέλω να πω πολλά λόγια απλά το ότι θα προσπαθήσω όσο μπορώ να βοηθήσω με τους υπόλοιπους παίκτες την ομάδα να πετύχει τον στόχο της».

 

Τελευταία Νέα