Τσάκας: «Το έπαιξα 3-1 στο στοίχημα!»

Τσάκας: «Το έπαιξα 3-1 στο στοίχημα!»

Gazzetta team
Τσάκας: «Το έπαιξα 3-1 στο στοίχημα!»

bet365

Ο Βλάσης Τσάκας μίλησε για την νίκη της Καβάλας με 3-2 επί του Ηρακλή, τονίζοντας ότι... έχασε το στοίχημα!

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο εκπρόσωπος των επενδυτών της Καβάλας, Βλάσης Τσάκας:

Στην αρχή είπε: «Δόξα τω Θεό πήγε ακριβώς όπως το σχεδιάζαμε. Για 3-1 το πηγαίναμε αλλά μας το χάλασαν. Τα έπαιξα και στο στοίχημα να τελειώσει 3-1 ο αγώνας της Καβάλας με τον Ηρακλή. Κακό είναι; Εσείς δεν έχετε εμπνεύσεις; Το χάσαμε. Το κάλυψα όμως γιατί το έπαιξα για πάνω από τρία γκολ. Έδωσα και πριμ. Τα λεφτά πολλά-λίγα δώσαμε πάντως».

Για την μεγάλη αισιοδοξία που είχε και τον οδήγησε να στοιχηματίσει ακριβές σκορ 3-1: «Ήμουν σίγουρος για τους δικούς μου. Είδα τον Ηρακλή με την Ξάνθη. Είδα που έμπαζε. Είναι αρχή βέβαια είχε περισσότερη προετοιμασία αλλά εμείς είχαμε μία ομάδα με πάθος και παίκτες φιλόδοξους. Η φιλοσοφία μου είναι 22 υπό μεταγραφή παρά 32 και σύνταξη».

Για τον Καπνίδη που πέτυχε το δεύτερο γκολ και είχε και μία ασίστ: «Ο Αντώνης είναι παίκτης με πολύ ταλέντο. Έπαιξε μία θέση που έπαιξε κατ ανάγκη και τα κατάφερε μία χαρά. Το γκολ ήταν όλα τα λεφτά αλλά Τζιοβάνι. Η λόμπα ήταν όλα τα λεφτά»

Για την υποδοχή στην διοίκηση και στον κόσμο του Ηρακλή: «Η αποστολή του Ηρακλή και οι φίλαθλοι του φιλοξενήθηκαν μία χαρά. Τους στεναχωρήσαμε όμως».

Στον δεύτερο γύρο ο Ηρακλής θα έχει την ευκαιρία να πάρει ρεβάνς: «(Γέλια) Στο Καυτατζόγλειο; Θα δούμε»

Για την Φουτμπολ Λιγκ: « Είναι μακρύς ο δρόμος για να σοβαρευτούμε λίγο. Μία νίκη πήραμε όμως μία νίκη μεγάλης αξίας γιατί είναι με έναν αντίπαλο πολύ μεγάλο. Ο Ηρακλής είναι το φαβορί μετά από εμάς για άνοδο. Με αυτόν τον προπονητή ήμασταν μόνο 8 μέρες οι παίκτες 22 μέρες και αυτό παίρνει μεγάλη αξία».

Τέλος είπε: «Όταν κατέληξα στην επιλογή του Χαραλαμπίδη είχα πει ότι έχει όλο το πακέτο και επιμένω ότι είναι αυτός που θα έχει τον Απρίλη τον ΑΟΚ στα πλέι οφ. Αν μπούμε στα πλέι οφ εκεί είναι εύκολα. Είναι ευκαιρία να πάω και στον Βόλο και στην Επισκοπή. Όταν καθαρίσουμε αυτούς τους δύο τα υπόλοιπα θα είναι εύκολα. Η Επισκοπή κάνει καλή δουλειά. Λεφτά υπάρχουν εκεί πέρα. Όχι ότι το χρήμα είναι το παν αλλά είναι βασικός παράγοντας. Τώρα περιμένουμε να δούμε αν γίνει το Ζάκυνθος-Καρδίτσα. Κανονικά έπρεπε να μην γίνει και να μην υπάρχει Ζάκυνθος στον όμιλο μας. Παραβιάστηκαν προθεσμίες. Είναι μακρύ και άβολο ταξίδι και πρέπει να πάμε εκεί στην δεύτερη αγωνιστική. Είναι 10-12 ώρες. Δεν υπάρχει αεροπορική σύνδεση και το τσάρτερ βγαίνει πολύ ακριβό».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα