Δοκιμασίες για τους μεγάλους

Gazzetta team
Δοκιμασίες για τους μεγάλους

bet365

Δεύτερη αγωνιστική και η Μπαρτσελόνα με την Μίλαν δοκιμάζονται σε Γλασκόβη και Άμστερνταμ απέναντι σε Σέλτικ και Άγιαξ. Μόνο νίκη θέλουν Τσέλσι και Ντόρτμουντ για να μπουν ξανά σε τροχιά πρόκρισης.

5ος Όμιλος

Η Τσέλσι μετά την απρόσμενη εντός έδρας ήττα από την Βασιλεία ταξιδεύει στο Βουκουρέστι για να αντιμετωπίσει την Στεάουα. Οι «μπλε» θέλουν μόνο το νίκη αφού σε διαφορετική περίπτωση θα αντιμετωπίσει πρόβλημα ακόμα και με την πρόκριση. Η Στεάουα έδειξε αδυναμίες στο πρώτο ματς και λογικά θα είναι ο αδύναμος κρίκος του ομίλου.
Στο άλλο ματς του ομίλου οι δύο νικήτριες της πρεμιέρας Βασιλεία και Σάλκε θα προσπαθήσουν να διπλασιάσουν τις νίκες και να μπουν από νωρίς σε θέση οδηγού.

Το πρόγραμμα

Στεάουα Βουκουρεστίου-Τσέλσι
Βασιλεία-Σάλκε

Βαθμολογία
1. Σάλκε 3
2. Βασιλεία 3
3. Τσέλσι 0
4. Στεάουα 0

6ος Όμιλος

Η περσινή φιναλίστ Ντόρτμουντ χρειάζεται μόνο τη νίκη απέναντι στην Μαρσέιγ για να μπει ξανά στην διεκδίκηση της πρόκρισης στη νοκ άουτ φάση. Οι Γερμανοί προέρχονται από ήττα από τη Νάπολι που τους έβαλε από νωρίς στο κυνήγι. Η Μαρσέιγ όπως φαίνεται θα είναι η ομάδα ρυθμιστής, αφού δύσκολα θα καταφέρει να διεκδικήσει πρόκριση.
Την ίδια ώρα στο Λονδίνο δίνουν ραντεβού δύο ομάδες που έχουν ξεκινήσει εντυπωσιακά την χρονιά. Πρώτη η Άρσεναλ, δεύτερη η Νάπολι στα πρωταθλήματά τους και ξεκίνημα με νίκη στο Τσάμπιονς Λιγκ. Και οι δύο στοχεύουν στο τρίποντο ώστε να κάνουν το απόλυτο και να γίνουν το μεγάλο φαβορί για την πρωτιά.

Το πρόγραμμα

Άρσεναλ-Νάπολι
Μπορούσια Ντόρτμουντ-Μαρσέιγ

Βαθμολογία
1. Άρσεναλ 3
2. Νάπολι 3
3. Ντόρτμουντ 0
4. Μαρσέιγ 0

7ος Όμιλος

Ντέρμπι στο Οπόρτο με την Πόρτο να υποδέχεται την Ατλέτικο Μαδρίτης με τις δύο καλύτερες ομάδες να παλεύουν για την πρώτη θέση του ομίλου. Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται σε τρομερή κατάσταση έχοντας κάνει το καλύτερο ξεκίνημα της ιστορίας τους και δείχνουν ικανοί για σπουδαία πράγματα. Η Πόρτο με την εμπειρία της θα προσπαθήσιε να εκμεταλλευτεί την έδρα της και να γίνει αυτή το φαβορί για την πρωτιά.
Νωρίτερα, η Ζενίτ έχει την ευκαιρία να σπάσει το ρόδι απέναντι στην Αούστρια Βιέννης. Οι Ρώσοι ξεκίνησαν με ήττα τις υποχρεώσεις στην πρεμιέρα και πλέον δεν έχουν περιθώρια για απώλειες. Η Αούστρια λογικά θα τερματίσει στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας.

Το πρόγραμμα

Πόρτο-Ατλέτικο Μαδρίτης
Ζενίτ-Αούστρια Βιέννης

Βαθμολογία
1. Ατλέτικο Μ. 3
2. Πόρτο 3
3. Αούστρια Βιέννης 0
4. Ζενίτ 0

8ος Όμιλος

Η Μπαρτσελόνα ταξίδεψε στην Γλασκόβη για να αντιμετωπίσει την Σέλτικ χωρίς τον Λιονέλ Μέσι. Ο Αργεντινός σούπερ σταρ τραυματίστηκε σοτ ματς με την Αλμερία και θα μείνει εκτός για 2-3 εβδομάδες. Η Σέλτικ με οδηγό την περσινή νίκη θα προσπαθήσει να πάει το ματς σε χαμηλό τέμπο και να κλέψει τους τρεις βαθμούς της νίκης.
Στο άλλο ματς η Μίλαν με πολλές απουσίες ξανά θα δοκιμαστεί στο Άμστερνταμ Αρένα απέναντι στον Άγιαξ. Οι Ολλανδοί γνωρίζουν ότι πρωταρχικός στόχος είναι η τρίτη θέση αν και ο Ντε Μπουρ τόνισε ότι ηυ ομάδα του θα προσπαθήσει να κλέψει την δεύτερη θέση από την Μίλαν.

Το πρόγραμμα

Άγιαξ-Μίλαν
Σέλτικ-Μπαρτσελόνα

Βαθμολογία
1. Μπαρτσελόνα 3
2. Μίλαν 3
3. Σέλτικ 0
4. Άγιαξ 0

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα