Κρίσιμο ματς για Δερμιτζάκη

Κρίσιμο ματς για Δερμιτζάκη

Gazzetta team
Κρίσιμο ματς για Δερμιτζάκη

bet365

Παρότι ο ΟΦΗ δεν νίκησε τον ΠΑΟΚ, η εμφάνιση της ομάδας ήταν καλή και πλέον, όπως όλα δείχνουν, το προσεχές ματς με τον Πανθρακικό θα κρίνει εν πολλοίς το μέλλον τον Παύλου Δερμιτζάκη στον πάγκο της ομάδας.

Οι Κρητικοί παραμένουν χωρίς νίκη στη Σούπερ Λιγκ, με αποτέλεσμα να βρίσκονται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας με 4 βαθμούς. Ωστόσο, στο ματς με τον ΠΑΟΚ έδειξαν καλό αγωνιστικό πρόσωπο, απέναντι σε μία δυνατή ομάδα και άπαντες θεωρούν ότι απέναντι στην ομάδα της Κομοτηνής θα έρθει και το πρώτο «τρίποντο».

Το παιχνίδι με τον Πανθρακικό είναι κρίσιμο για το μέλλον του Δερμιτζάκη, ο οποίος κέρδισε χρόνο απέναντι στον ΠΑΟΚ και καλείται να οδηγήσει την ομάδα του στη νίκη, προκειμένου να απομακρυνθεί η πίεση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα