Το πλάνο Φαν Ντεν Μπρομ για Ολυμπιακό

Το πλάνο Φαν Ντεν Μπρομ για Ολυμπιακό

Δημήτρης Τομαράς
Το πλάνο Φαν Ντεν Μπρομ για Ολυμπιακό

bet365

Ο Γιον Φαν Ντεν Μπρομ έχει έτοιμο το... σχέδιό του για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Τι σχήμα ετοιμάζει ο Ολλανδός προπονητής της Άντερλεχτ.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ από το Βέλγιο ο Ντεν Μπρομ έχει καταλήξει στην ενδεκάδα που θα κατεβάσει στο ματς των Βρυξελλών. Βασικός γκολκίπερ θα είναι ο Πρότο, οι Ζιλέ και Ν' Σακάλα θα πάνε στα δύο άκρα της άμυνας με τους Μπεμπά και Κουγιατέ να συγκροτούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο.

Οι Τιέλεμανς και Κλίεσταν θα είναι στον άξονα πίσω από τον Πραέτ. Ο Μπρούνο με τον Αχεαμπόνγκ θα παίξουν στα δύο "φτερά" της επίθεσης και ο Σουάρεζ θα είναι ο βασικός φορ. Με άλλα λόγια οι Βέλγοι εκτιμούν και διαρρέουν πως ο Ολλανδός δεν θα αλλάξει τίποτα από το σχήμα που παρέταξε στο ματς πρωταθλήματος με την Λιρς.

Οι Βέλγοι δίνουν και μία 2η εκδοχή. Σε αυτήν ο Βάντεν Μπόρε θα βρεθεί στο ένα άκρο της άμυνας, ο Νιούτνικ θα τοποθετηθεί στο κέντρο για να βρεθεί ο Μπεμπά στον άξονα ως αμυντικό χαφ. Ο Σιριάκ θα είναι στην κορυφή της επίθεσης και ο Σουάρεζ στα πλάγια. Μάλιστα το σχετικό γράφημα θα το δείτε παρακάτω:

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα