«Πάλι καλά που πήραμε βαθμό»

«Πάλι καλά που πήραμε βαθμό»

Gazzetta team
«Πάλι καλά που πήραμε βαθμό»

bet365

Ο Μπάμπης Οικονομόπουλος πιστεύει ότι ο Άρης θα μπορούσε να χάσει από τον Παναιτωλικό και τόνισε πως οι «κίτρινοι» έπαιζαν με εφτά παίκτες εναντίον έντεκα του αντιπάλου.

Τα πράγματα με τ' όνομά τους είπε ο Μπάμπης Οικονομόπουλος. Ο νεαρός μέσος του Άρη στάθηκε στην ατυχία της ομάδας του, πιστεύει ότι οι «κίτρινοι» θα μπορούσαν να χάσουν, καθώς έπαιζαν με εφτά παίκτες, και τόνισε πως πλέον δεν υπάρχει όρεξη για δουλειά.

«Για ακόμα ένα παιχνίδι είχαμε ευκαιρίες, είχαμε δοκάρι, δεν καταφέραμε όμως να σκοράρουμε, δεν ξέρω τι να πω. Δυσκολευόμαστε πάρα πολύ στο γκολ και αυτό είναι κρίμα γιατί κάνουμε μεγάλη προσπάθεια και δεν αξίζουμε τη βαθμολογική θέση που έχουμε.

Είναι κρίμα για τον κόσμο να απογοητεύεται από το αποτέλεσμα γιατί είναι δίπλα μας και μας βοηθάει και θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας και ό,τι καλύτερο μπορούμε. Απογοητευόμαστε και εμείς και δεν έχουμε όρεξη για δουλειά.

Δεν ξέρω τι έφταιξε και τα παιδιά τραυματίστηκαν, αλλά ήταν τεράστιο πρόβλημα για μας και αναγκαστήκαμε να παίξουμε από το 55' και μετά 7 εναντίον 11. Ήταν απίστευτα δύσκολο και πάλι καλά που πήραμε βαθμό. Πρέπει να καταλάβουμε ότι είναι ακόμα νωρίς και να μην αγχωνόμαστε.

Δεν πρέπει να το βάλουμε κάτω, έχει πολύ δρόμο ακόμα και μπορούμε να τα καταφέρουμε Η προσπάθεια δεν φτάνει στο κόσμο. Πρέπει να πάρουμε αποτελέσματα και βαθμούς. Ήρεμα με σωστή προπόνηση να βελτιωθούμε σε φυσική κατάσταση να μην έχουμε τραυματισμούς και να πάρουμε βαθμούς», ήταν τα λόγια του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα