Η αποστολή με Παναιτωλικό

Gazzetta team
Η αποστολή με Παναιτωλικό

bet365

Χωρίς εκπλήξεις και με πίστη για τη πρώτη νίκη στο Πρωτάθλημα ο Άρης αντιμετωπίζει τον Παναιτωλικό σε ένα παιχνίδι κρίσιμο. Εκτός αποστολής οι Κύργιας, Ρένια και Αντωνιάδης.

Με μια απογευματινή προπόνηση στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Άρη ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό (29/09, 16:00) στο Κλεάνθης Βικελίδης, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Super League ΟΠΑΠ.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς ανακοίνωσε την αποστολή που αποτελείται από 19 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είναι οι εξής:

Αγκάνθο, Έλσνερ, Ιμπέχ, Ουντότζι, Πουλίδο, Αγγελούδης, Διούδης, Ηρακλής, Καραγκούνης, Μανιάς, Μπουζάνης, Οικονομόπουλος, Παπαδόπουλος, Σουνάς, Σταυρόπουλος, Τάτος, Τριανταφυλλάκος, Τσουμάνης, Ψυχογιός.

Θα απουσιάσουν οι τραυματίες οι Μιχάλης Κύργιας, Άντι Ρένια και Παντελής Αντωνιάδης.

Στην κιτρινόμαυρη ομάδα υπάρχει πίστη και αποφασιστικότητα για το «τρίποντο» κάτι που τονίστηκε από όλους πριν αποσυρθεί η ομάδα στο ξενοδοχείο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα