Ακαδημίες στη Γερμανία ο ΠΑΟΚ!

Ακαδημίες στη Γερμανία ο ΠΑΟΚ!

Gazzetta team
Ακαδημίες στη Γερμανία ο ΠΑΟΚ!

bet365

Ο δικέφαλος ανακοίνωσε τη συμφωνία με την ακαδημία του Μονάχου FC Pontos Munchen, η οποία θα ενταχθεί στο δίκτυο τμημάτων υποδομής της ομάδας!

Ο Ιβάν Σαββίδης θέλει ο ΠΑΟΚ να εξαπλωθεί και οι άνθρωποι της ομάδας υλοποιούν το σχέδιό του! Οι «ασπρόμαυροι» πλέον έχουν το δικό τους τμήμα υποδομής στη Γερμανία.

Η ανακοίνωση:

Το δίκτυο των τμημάτων υποδομής απλώνεται πέρα απ’ τα ελληνικά σύνορα και η αρχή γίνεται με την συγκεκριμένη ακαδημία στην πρωτεύουσα της Βαυαρίας που ως πρωταρχικό στόχο έχει «τη χαρά, τη διασκέδαση, τη ψυχαγωγία και την κοινωνικοποίηση των παιδιών και ακολούθως η εξεύρεση ταλέντων.

Το μεγάλο μας όραμα είναι η σταδιακή δημιουργία μιας πραγματικά άρτια οργανωμένης και σωστά στελεχωμένης ποδοσφαιρικής σχολής, με σωστούς και ρεαλιστικούς προσανατολισμούς για όλα τα παιδιά – μέλη μας. Ανταποκρινόμενοι στις επιταγές της σύγχρονης εκπαιδευτικής πραγματικότητας και στις προκλήσεις του μέλλοντος, έχουμε ένα και μοναδικό σκοπό: τα παιδιά να διδαχθούν με τον πιο έγκυρο και επιστημονικό τρόπο το σύγχρονο ποδόσφαιρο, αναπτύσσοντας ταυτόχρονα δεξιότητες, ταλέντα, αρχές και ήθος».

Η ακαδημία FC Pontos Munchen, που θα ενταχθεί στο δίκτυο τμημάτων υποδομής του ΠΑΟΚ, απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 5-15 ετών τα οποία διδάσκονται και προπονούνται σε ένα σύγχρονο αθλητικό κέντρο, έτοιμο να ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς φίλους της στρογγυλής θεάς!

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν τις εγκαταστάσεις της ομάδας στη διεύθυνση Wegenerstr. 8, 80937 Munchen.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα