«Λούτσο» στο... φουλ με Ολυμπιακό

Gazzetta team
«Λούτσο» στο... φουλ με Ολυμπιακό

bet365

Ο Λουτσιάνο Φιγκερόα ανεβάζει καθημερινά στροφές κι εκφράζεται η αισιοδοξία στον Παναθηναϊκό πως θα είναι 100% έτοιμος για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στις 2 Νοεμβρίου.

Εκείνο που είχε τεθεί ως στόχος από την αρχή της επιστροφής του στο Τριφύλλι, δεν ήταν άλλο από το να είναι απολύτως έτοιμος στο «αιώνιο» ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ. Η ως τώρα παρουσία του Αργεντινού στράικερ δείχνει -και με το παραπάνω- ότι θα δεν θα δυσκολευτεί να φτάσει στο επίπεδο ετοιμότητας που θέλει μέχρι τις 2 Νοεμβρίου, κάτι που φάνηκε και στο ματς Κυπέλλου με τον Εργοτέλη.

Η εμφάνιση του «Λούτσο» γέμισε αισιοδοξία τους «πράσινους» πως θα είναι σε θέση να βγάλει ακόμα και 90λεπτο απέναντι στον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο, τη στιγμή άλλωστε που μεσολαβεί και η διακοπή του πρωταθλήματος για τα τελευταία ματς των ομίλων των εθνικών ομάδων, γεγονός που θα βοηθήσει ακόμα περισσότερο να φτάσει στο 100% του ο έμπειρος φορ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα