«Μας ενδιαφέρει η διάκριση στο Κύπελλο»

Gazzetta team
gazzetta default image fallback

bet365

Ο προπονητής του Εργοτέλη, Γιάννης Πετράκης μίλησε για την πίκρα που έχασε από τον Παναθηναϊκό, αλλά είναι αισιόδοξος για την πρόκριση.

Αναλυτικά όσα είπε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6:

Για το χθεσινό ματς με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο:

«Ήταν ένα πολύ ωραίο παιχνίδι, ο κόσμος που παρακολούθησε από κοντά το ευχαριστήθηκε. Και οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες να σκοράρουν. Ήταν ένα ανοιχτό παιχνίδι και μπορούσε να ήταν μεγαλύτερο το αποτέλεσμα»

Για το αν είναι ικανοποιημένος από το τελικό αποτέλεσμα:

«Στόχος μας πάντα είναι το καλύτερο. Ήμασταν πολύ κοντά στο να μην χάσουμε αυτό το παιχνίδι. Όπως χάθηκε το παιχνίδι μας αφήνει μία πίκρα, όμως εγώ είμαι χαρούμενος για την προσπάθεια των παικτών μου. Πρέπει να τονίσουμε ότι το αρχικό σχήμα του Εργοτέλη ήταν διαφορετικό στα εννέα του ενδέκατα».

Για το ρόστερ των Ηρακλειωτών:

«Εμπιστευόμαστε τους νεαρούς παίκτες, οι οποίοι είναι πρωτοεμφανιζόμενοι στη Α’ Εθνική. Τα αποτελέσματα δείχνουν ότι δίκαια τους εμπιστευόμαστε. Ήμασταν πολύ κοντά στο να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Μπορούμε να περάσουμε στην επόμενη φάση, αν και θα είναι δύσκολο το δεύτερο παιχνίδι».

Για το αν αποτελεί στόχο των Κρητικών η διάκριση στο Κύπελλο Ελλάδας:

«Μας ενδιαφέρει η διάκριση στο Κύπελλο. Θέλουμε να περάσουμε στην επόμενη φάση. Είναι μια ευκαιρία για εμάς και δίνουμε ευκαιρίες σε παιδιά που δεν έχουμε αρκετό χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα και να τους δούμε στο Κύπελλο».

Για την ομάδα του Παναθηναϊκού:

«Ο Παναθηναϊκός μας δυσκόλεψε αρκετά στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο είχαμε καλύτερη εικόνα εμείς. Σιγά-σιγά προσπαθεί να βρει τον δρόμο του. Έχει αρκετά νέα πρόσωπα και χρειάζεται χρόνο. Όσο περνάει ο καιρός, αυτό θα λειτουργήσει υπέρ του Παναθηναϊκού».

Για τον Μπαμ-Μπαμ, τον Μπαντιμπανγκά και τον Πελέ:

«Ο Εργοτέλης είναι ένα πάρα πολύ σοβαρό σωματείο και πολύ οργανωμένους ανθρώπους. Έχουμε κάποιες προτάσεις, γίνεται αξιολόγηση και καταλήγουμε σε κάποιους παίκτες. Είμαστε ικανοποιημένοι από την προσφορά των συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών. Θέλουμε να τους διαχειριστούμε για να έχουν κέρδος εκείνοι και να έχει κέρδος και η ομάδα».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα