Γκαρσία: «Να γράψουμε στο τέλος ιστορία»

Γκαρσία: «Να γράψουμε στο τέλος ιστορία»

Gazzetta team
gazzetta default image fallback

bet365

Η Ρόμα συνεχίζει την ξέφρενη πορεία της στη Serie A, ωστόσο ο Ρούντι Γκαρσία φροντίζει να κρατάει χαμηλά τους τόνους, επισημαίνοντας πως οι «τζιαλορόσι» βρίσκονται ακόμα στην αρχή.

Μετά τη νέα νίκη των Ρωμαίων, αυτή τη φορά επί της Σαμπντόρια, δεν άργησαν να κάνουν την εμφάνισή τους και τα πρώτα... όνειρα τίτλου στις τάξεις των οπαδών τους. Παρ' όλα αυτά ο τεχνικός των «τζιαλορόσι» δεν θέλει να μπει με το καλημέρα ψηλά ο πήχης, τονίζοντας ότι το σημαντικό είναι να γράψει στο τέλος ιστορία η ομάδα του.

«Ακόμα δεν βρισκόμαστε στα βιβλία ιστορίας του ποδοσφαίρου. Το σημαντικότερο για εμάς είναι να… γράψουμε ιστορία στο τέλος και όχι τώρα που είναι ακόμα αρχή. Σίγουρα δεν λέω ότι είναι κακό το γεγονός ότι έχουμε ξεκινήσει τόσο καλά και έχουμε πετύχει πέντε συνεχόμενες νίκες. Αυτό, όμως, που πιστεύω είναι ότι πρέπει να συνεχίσουμε έτσι. Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι με την μέχρι τώρα πορεία μας, δουλεύουμε πάρα πολύ σκληρά και είναι πολύ ωραίο να κάνουμε χαρούμενους τους οπαδούς μας», δήλωσε μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα ο Γκαρσία.

 

SERIE A Τελευταία Νέα