Αγνοείται ο προπονητής της Μπρέσια

Gazzetta team
Αγνοείται ο προπονητής της Μπρέσια

bet365

Εξαφανισμένος από το πρωί της Κυριακής είναι ο τεχνικός της Μπρέσια, Μάρκο Τζιαμπάολο, ο οποίος δεν έχει δώσει σημεία ζωής εδώ και δύο ημέρες.

Τα ίχνη του Ιταλού προπονητή χάθηκαν μετά την ήττα της ομάδας του από την Κροτόνε και ύστερα από μια αντιπαράθεση με αντιπροσωπεία οπαδών.

Έκτοτε το κινητό τηλέφωνό του παραμένει απενεργοποιημένο και δεν έχει την παραμικρή επικοινωνία με τον πρόεδρο Τζίνο Κοριόνι, τους συνεργάτες του και τους ποδοσφαιριστές. Οι άνθρωποι της Μπρέσια είχαν την ελπίδα ότι θα τον έβρισκαν σήμερα στις εγκαταστάσεις της ομάδας για την προπόνηση, αλλάς εις μάτην…

Παρά το γεγονός αυτό, σε μια προσπάθεια να ανακτήσει τον έλεγχο της κατάστασης η διοίκηση της Μπρέσια εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία υπογραμμίζει την εμπιστοσύνη με την οποία περιβάλλει τον Τζιαμπάολο.

«Ο σύλλογος επαναλαμβάνει την πλήρη εμπιστοσύνη του στο έργο του προπονητή και τη συνολική ικανοποίηση όλης της ομάδας, του προέδρου και όλου του διευθυντικού προσωπικού», αναφέρεται -μεταξύ άλλων- στην ανακοίνωση.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους ο αντιπρόεδρος της ομάδας, Λούκα Σαλέρι, δήλωσε «σίγουρος για την επιστροφή του Τζιαμπάολο. Θέλουμε να ακούσουμε τι συνέβη και ήταν τόσο σοβαρό, που τον έκανε να ενεργήσει με αυτόν τον τρόπο. Δεν απαντά σε κανέναν.

Συνεχίζοντας, ο Σαλέρι πρόσθεσε πως «ίσως είναι λίγο κουρασμένος, εμείς πάντως τον περιμένουμε. Μακάρι μια ωραία νίκη αύριο (η Μπρέσια παίζει με την Κάρπι) να βοηθούσε… Σε κάθε περίπτωση, εμείς δεν ήρθαμε σε επαφή με άλλους τεχνικούς».

Στην πραγματικότητα, πάντως, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η διοίκηση φαίνεται να έχει ξεκινήσει διερευνητικές επαφές με τους Κάρμινε Γκαουτιέρι, Ντέβις Μάντζα, Αττίλιο Τέσσερ και Μπέπε Ιακίνι.

 

Τελευταία Νέα