«Από νωρίς σωτηρία ο Πανιώνιος»

Gazzetta team
«Από νωρίς σωτηρία ο Πανιώνιος»

bet365

Ο Χρήστος Αραβίδης εξέφρασε την πεποίθησή του ότι ο Πανιώνιος μπορεί να εξασφαλίσει από νωρίς τη σωτηρία του και στη συνέχεια να κοιτάξει για το βήμα παραπάνω.

Οι «κυανέρυθροι» έχουν έξι βαθμούς σε πέντε παιχνίδια, παρότι το πρόγραμμά τους ήταν αρκετά δύσκολο. Ο Αραβίδης, με δηλώσεις του στον NovaΣπορ FM στάθηκε στο μαχητικό πνεύμα που δείχνει η ομάδα του και υποστήριξε ότι οι «κυανέρυθροι» έχουν ποιότητα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αραβίδης

Για το πώς ο Πανιώνιος γυρίζει τα παιχνίδια: «Παλεύουμε και στα 90 λεπτά για το καλύτερο δυνατό. Ακόμα κι όταν έχουμε την ατυχία να μένουμε πίσω στο σκορ, κάνουμε ό,τι μπορούμε για ν’ ανατρέψουμε την κατάσταση, όπως έγινε στα δυο τελευταία μας ματς. Ελπίζουμε στα επόμενα να μην ξαναχρειαστεί να κυνηγάμε».

Για τη σχέση του φετινού με τον περσινό Πανιώνιο: «Δεν θέλω να κάνω σύγκριση. Κάποιοι παίκτες έμειναν, κάποιοι έφυγαν, αλλά η ποιότητα της ομάδας παραμένει. Ο Πανιώνιος είναι μια από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα κι η ποιότητά του μπορεί να εξασφαλίσει από νωρίς τη σωτηρία. Και μετά -γιατί όχι- να κυνηγήσει και κάτι παραπάνω».

Για τη θέση που του αρέσει ν’ αγωνίζεται: «Θέλω να βρίσκομαι κοντά στο γκολ. Όπου και να παίζω, η αλήθεια είναι ότι το ψάχνω. Προσπαθώ να το κυνηγάω ακόμα κι όταν είμαι στα άκρα. Εκεί άλλωστε μπορώ να παίξω και στο ένας εναντίον ενός, το οποίο επίσης μου αρέσει».

Για τους προσωπικούς του στόχους: «Αυτό που θέλω είναι να επαναλάβω την περσινή χρονιά, που ήταν πολύ καλή και σε προσωπικό επίπεδο και σε συλλογικό. Αν είμαι καλά στην υγεία μου, να κάνω και κάτι καλύτερο. Από ‘κει και πέρα, ο μεγάλος στόχος μου, όπως κάθε Έλληνα παίκτη, είναι να παίξω στην Εθνική. Αυτό είναι το μεγαλύτερο όνειρο και παρόλο που έχω περάσει δύσκολα στην καριέρα μου, δεν τα παρατάω και συνεχίζω να το κυνηγάω».

Για τα παιχνίδια με Καλαμαριά και Ολυμπιακό: «Θέλουμε να κυνηγήσουμε ένα καλό σκορ και μια καλή εμφάνιση στο Κύπελλο. Αυτό προέχει τώρα γιατί μας ενδιαφέρει ο θεσμός. Μην ξεχνάμε τι έγινε πέρυσι με τον Φωστήρα. Θα παίξουν παιδιά που δεν έχουν παίξει πολύ ως τώρα, αλλά βλέποντάς τους στις προπονήσεις ξέρω ότι μπορούν να τα καταφέρουν. Όσο για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό είναι δύσκολο, αλλά θα το σκεφτούμε μετά το ματς του Κυπέλλου».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα