Παναγόπουλος: «Να παραμείνουμε ταπεινοί»

Παναγόπουλος: «Να παραμείνουμε ταπεινοί»

Θοδωρής Βασίλης
Παναγόπουλος: «Να παραμείνουμε ταπεινοί»

bet365

Η ΑΕΛ ξεκίνησε το πρωτάθλημα με εμφατικό τρόπο και ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος μίλησε στο gazzetta.gr για τη συνέχεια του πρωταθλήματος τονίζοντας ότι θα πρέπει να παραμείνουν ταπεινοί για να πετύχουν τον στόχο τους.

Ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος ανέλαβε το δύσκολο έργο της αναγέννησης της ΑΕΛ και το πρώτο δείγμα είναι άκρως θετικό. Μετά την πρόκριση στο Κύπελλο ήρθε και η πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τους «βυσσινοί» να στέλνουν το δικό τους μήνυμα ότι η ΑΕΛ επιστρέφει. Ο Έλληνας τεχνικός μίλησε στο gazzetta.gr για το ξεκίνημα αυτό που ήταν το καλύτερο δώρο για τα γενέθλιά του, αλλά και το κόσμο της ΑΕΛ.

Ξεκίνημα με το δεξί στο πρωτάθλημα, γιόρτασες τα γενέθλια σου με τον καλύτερο τρόπο. Οι παίκτες σου έκαναν το καλύτερο δώρο.

«Ναι πράγματι οι παίκτες μου έκαναν το καλύτερο δώρο και τους ευχαριστώ για την χθεσινή τους εμφάνιση και νίκη που μας χαροποίησε όλους. Αλλά αυτό μικρή σημασία έχει, αυτό που είναι σημαντικό είναι ότι η ομάδα έφτασε στη νίκη που συνδυάστηκε με πολλά γκολ και καλή εμφάνιση που ικανοποίησε απόλυτα τον κόσμο».

Πρεμιέρα που συνδυάστηκε και με ευρύ σκορ.

«Τίποτα δεν είναι εύκολο στο ποδόσφαιρο. Είχαμε δουλέψει και προετοιμαστεί όλη την εβδομάδα για το συγκεκριμένο παιχνίδι και αυτό φάνηκε ξεκάθαρα στον αγωνιστικό χώρο. Η ΑΕΛ είναι μεγάλη ομάδα και εμείς είμαστε υποχρεωμένοι κάθε εβδομάδα να δείχνουμε στον αγωνιστικό χώρο ποιοι είμαστε και νομίζω με την χθεσινή μας εμφάνιση δείξαμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Στο πρώτο ημίχρονο όμως η ομάδα τα βρήκε σκούρα.

«Νομίζω στο πρώτο ημίχρονο απλά δεν μετουσιώσαμε τις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε. Είχαμε έξι κλασικές ευκαιρίες για να ανοίξουμε το σκορ. Παρόλα αυτά δεν απογοητευτήκαμε και στην επανάληψη το γρήγορο γκολ ήταν αυτό που άνοιξε τον δρόμο για τη νίκη και μας έδωσε την ώθηση ώστε να φτάσουμε στη συνέχεια σε ένα μεγάλο και άνετο σκορ».

Η ΑΕΛ είναι το μεγάλο μέγεθος της κατηγορίας και όλες οι ομάδες θα έχουν μία συγκεκριμένη τακτική που θα την αντιμετωπίζουν.

«Αν και το δείγμα είναι μικρό, έχω την εντύπωση ότι τουλάχιστον μέσα στο Αλκαζάρ θα έρχονται με αμυντικούς προσανατολισμούς ώστε να κλέψουν το αποτέλεσμα. Εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να παίξουμε ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας με κατοχή μπάλας και να ξεκλειδώνουμε τις αντίπαλες άμυνες. Αυτό θα γίνει μέσα από την δουλειά στις προπονήσεις. Για τον λόγο αυτό θα προσπαθήσουμε να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι από το πρώτο λεπτό ώστε να φτάνουμε στο σκοπό μα που είναι η νίκη σε κάθε ματς».

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα