Μίτσελ: «Θα κερδίσουμε στο Βέλγιο»

Μίτσελ: «Θα κερδίσουμε στο Βέλγιο»

Gazzetta team
Μίτσελ: «Θα κερδίσουμε στο Βέλγιο»

bet365

Αισιόδοξος εμφανίστηκε σε συζητήσεις του ο Μίτσελ ότι ο Ολυμπιακός θα εκμεταλλευτεί τα προβλήματα της Άντερλεχτ και θα κερδίσει στο Βέλγιο.

Μπορεί στον... ορίζοντα να υπάρχει το ματς του Κυπέλλου με τον Φωκικό και αυτό του πρωταθλήματος με τον Πανιώνιο, όμως φαίνεται πως ο Μίτσελ σκέφτεται από τώρα το παιχνίδι με την Άντερλεχτ για το Τσάμπιονς Λιγκ. Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» ήταν αισιόδοξος στις συζητήσεις του με ανθρώπους του συλλόγου, στους οποίους τόνισε πως οι Πειραιώτες θα φύγουν με το «διπλό» από το Βέλγιο, όπως γράφει η εφημερίδα Goal.

«Είμαστε καλύτερη ομάδα από την Άντερλεχτ, έχουμε καλύτερο υλικό και μεγαλύτερες δυνατότητες και αυτό θα φανεί στο γήπεδο. Είναι σημαντικό παιχνίδι κι εμείς οφείλουμε να είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι. Θα είμαστε έτοιμοι για να διεκδικήσουμε τη νίκη και πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να πετύχουμε τον στόχο μας.

Θα κερδίσουμε στο Βέλγιο την Άντερλεχτ γιατί είμαστε καλύτερη ομάδα από τον αντίπαλό μας», ανέφερε ο Μίτσελ, ο οποίος τους ανέλυσε και τις σκέψεις του για τον εν λόγω αγώνα. «Είμαστε καλύτερη ομάδα από την Άντερλεχτ και θα παίξουμε το παιχνίδι μας στο Βέλγιο. Θα παίξουμε επιθετικά έχοντας φυσικά ως στόχο τη νίκη και δεν πρόκειται να αλλάξουμε τη φιλοσοφία που έχουμε σαν ομάδα.

Θα έχουμε επιθετικό προσανατολισμό στο παιχνίδι μας για να εκμεταλλευτούμε τις αδυναμίες που έχει η αντίπαλός μας». Τέλος, τους επεσήμανε και τα προβλήματα που έχει η Άντερλεχτ, τα οποία θεωρεί ότι ο Ολυμπιακός μπορεί και πρέπει να εκμεταλλευτεί. «Η Άντερλεχτ δεν είναι σε καλή κατάσταση και αυτό φάνηκε στο ματς με την Μπριζ. Ήταν πολύ βαριά ήττα και δείχνει ότι έχει προβλήματα, τα οποία πρέπει να εκμεταλλευτούμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα