Μίτσελ: «Δεν εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες»

Μίτσελ: «Δεν εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες»

Gazzetta team
Μίτσελ: «Δεν εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες»

bet365

Ο Μίτσελ τόνισε πως ο Ολυμπιακός δεν εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που έχει, όπως συνηθίζει να κάνει, ώστε να μείνει στο 0-0 με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να συνεχίσει με νίκη στο πρωτάθλημα, αφού έμεινε στο 0-0 με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι «ερυθρόλευκοι» δεν εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες, όπως συνηθίζουν να κάνουν, σύμφωνα με τα όσα είπε ο Μίτσελ αμέσως μετά το τέλος του ματς.

«Όπως είχαμε πει και την Παρασκευή, περιμέναμε ότι θα ήταν ένα παιχνίδι πολύ δύσκολο. Ο Παναιτωλικός είναι μια ομάδα που έπαιξε καλή άμυνα. Σήμερα, είχαμε ευκαιρίες, αλλά δεν τις εκμεταλλευτήκαμε, όπως συνηθίζουμε. Σε τέτοια παιχνίδια πρέπει να εκμεταλλεύεσαι τις ευκαιρίες που έχεις», ήταν τα λόγια του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα