«Έπρεπε να αποβληθεί ο Πιπίνης»

Gazzetta team
«Έπρεπε να αποβληθεί ο Πιπίνης»

bet365

Ο Γιάννης Μαντζουράκης πιστεύει πως ο Πιπίνης θα έπρεπε να αποβληθεί για κεφαλιά στον Σιδεράκη, καθώς και ότι η νίκη του Αστέρα είναι δίκαιη.

Για τη φάση του Πιπίνη με τον Σιδεράκη φωνάζει η Καλλονή, με τον Γιάννη Μαντζουράκη να πιστεύει πως έπρεπε να αποβληθεί ο αριστερός μπακ του Αστέρα, όπως είπε στη συνέντευξη Τύπου. Ωστόσο, χαρακτήρισε δίκαιη τη νίκη των Αρκάδων και αναρωτήθηκε «να πάρουμε τα όπλα;» σε ό,τι έχει να κάνει με το γεγονός ότι η ομάδα του δεν παίζει στην έδρα της.

Αναλυτικά, τα όσα είπε:

Για τον αγώνα: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και έγινε πιο δύσκολο από το 22' και μετά. Δεν αρχίσαμε καλά και κάναμε πολλά λάθη. Ο Αστέρας ήταν καλύτερος σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Το κομβικό σημείο του αγώνα ήταν η φάση που ο Πιπίνης έπρεπε να αποβληθεί για κεφαλιά στον Σιδεράκη. Η Τρίπολη έφτασε δίκαια στη νίκη».

Για την αμυντική λειτουργία της ομάδας του: «Επανήλθαμε στο παιχνίδι μετά το 75'».

Για το αν τον φοβίζει η συνέχεια: «Εγώ έδωσα συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί παίζαμε με δέκα παίκτες και στο 75' αρχίσαμε να παίζουμε επιθετικά. Το σημείο που μας αδικεί είναι η φάση με τον Πιπίνη, ενώ εμείς δεχθήκαμε εύκολα τις κίτρινες κάρτες του Αναστασιάδη».

Για το ότι δεν παίζει η Καλλονή στη Μυτιλήνη: «Ό,τι έχουμε να πούμε το λέμε. Κάναμε ό,τι είπαμε, τι να κάνουμε; Να πάρουμε τα όπλα;».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα