«Ματσάρι όπως Κούπερ!»

Θάνος Σαρρής
«Ματσάρι όπως Κούπερ!»

bet365

Ο Χαβιέ Ζανέτι μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Βάλτερ Ματσάρι, τονίζοντας ότι ο τρόπος που δουλεύει τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ.

Απόλυτα θετικές είναι μέχρι στιγμής οι εντυπώσεις του πολύπειρου Αργεντινού για τον πρώην τεχνικό της Νάπολι. Ο Ζανέτι, η άποψη του οποίου φυσικά και... μετράει, αφού τόνισε ότι κάνει τα πάντα για να επιστρέψει στα γήπεδα όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, αναφέρθηκε στον Ματσάρι τονίζοντας: «Ο Ματσάρι πραγματικά με εντυπωσίασε από την πρώτη στιγμή που συναντηθήκαμε.

Έχει ξεκάθαρες ιδέες, είναι ένα άτομο που πραγματικά νοιάζεται για τη δουλειά του και συμφωνώ με αυτή την άποψη, αφού στο τέλος η δουλειά ανταμείβεται. Τον ενδιαφέρουν οι λεπτομέρειες, γιατί έτσι δημιουργείς ένα γκρουπ νικητών. Μπορούμε να κάνουμε σπουδαία πράγματα δουλεύοντας μαζί έτσι. Ο Ματσάρι μου θυμίζει τον Κούπερ με τον τρόπο που δουλεύει».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα