Ο Βούκιτς αφιερώνει στον Σαββίδη!

Ο Βούκιτς αφιερώνει στον Σαββίδη!

Gazzetta team
Ο Βούκιτς αφιερώνει στον Σαββίδη!

bet365

Ο Ζβόνιμιρ Βούκιτς μίλησε για τη σημασία του τέρματος που πέτυχε απέναντι στη Σαχτέρ Καραγκάντι και το αφιέρωσε στον Ιβάν Σαββίδη.

Ο Βούκιτς κλήθηκε να μιλήσει σε ΜΜΕ της πατρίδας του για το γκολ που πέτυχε και χάρισε τη νίκη στον ΠΑΟΚ: «Ήταν θέλημα Θεού. Ήταν ιδανική η σέντρα του Λίνο, δεν μπορώ να θυμηθώ την τελευταία φορά που χτύπησα την μπάλα με το κεφάλι. Ήταν σημαντικό και για μένα και για τον σύλλογο. Η παρουσία μας στο Europa League άνοιξε με τον κατάλληλο τρόπο, πλέον, το μυαλό μας είναι στην Άλκμααρ και την Μακάμπι. Κάθε άλλο αποτέλεσμα πλην νίκης του ΠΑΟΚ θα έκανε αίσθηση. Ευτυχώς, που τώρα μιλάμε μετά από νίκη».

Στη συνέχεια, θέλησε να αφιερώσει το τέρμα του στον Ιβάν Σαββίδη: «Το γκολ μου είναι αφιερωμένο στον πρόεδρο της ομάδας, Ιβάν Σαββίδη. Δεν ξέρω πώς αλλιώς να τον ευχαριστήσω για όλα όσα έχει κάνει για μένα, είναι ένας θαυμάσιος άνθρωπος».

Όσον αφορά την μετακίνησή του στον ΠΑΟΚ, είπε: «Ο Σαββίδης με οδήγησε στην Θεσσαλονίκη και μου παρείχε την ευκαιρία να γνωρίσω μια μεγάλη ομάδα . Είναι χαρά μου που παίζω στον ΠΑΟΚ, δεν υπάρχουν λέξεις για να μεταφέρω τι σημαίνει ο ΠΑΟΚ για την καριέρα μου. Ο ΠΑΟΚ είναι ένα ξεχωριστό και γλυκό κομμάτι της καριέρας μου. Είμαι ενθουσιασμένος, ειδικά όταν βλέπω τους φανταστικούς οπαδούς μας και την πίστη που έχουν στην ομάδα, δεν την αφήνουν ούτε μία στιγμή. Κόντρα στην Σαχτιόρ παίξαμε χωρίς τον κόσμο μας, αλλά οι οπαδοί του ΠΑΟΚ υπήρχαν παντού γύρω από το γήπεδο, μπορούσα να ακούσω τα συνθήματά τους! Μας συνόδευσαν από το ξενοδοχείο στο γήπεδο. Για κάποια χιλιόμετρα μηχανές και αυτοκίνητα βρίσκονταν πίσω από το λεωφορείο, ολόκληρη η πόλη βούιζε από τους οπαδούς. Ήταν αξέχαστες στιγμές».

Κλείνοντας, ανέφερε: «Έχουμε καλή ομάδα, θα τα καταφέρουμε σε όλες τις διοργανώσεις».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα