Με απουσίες στη Λεωφόρο

Με απουσίες στη Λεωφόρο

Νίκος Τσιώκος
Με απουσίες στη Λεωφόρο

bet365

Με αρκετές απουσίες θα πάει στη Λεωφόρο για το ματς με τον Παναθηναϊκό ο ΟΦΗ, καθώς οι τραυματίες Μονιάκης, Γκαλέτι, Φραγκουλάκης και ο ανέτοιμος Μακουκούλα έμειναν εκτός αποστολής.

Την προετοιμασία του για το αυριανό ματς με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο ολοκλήρωσε σήμερα ο ΟΦΗ με μια προπόνηση στο ΒΑΚ. Με το πέρας αυτής, ο Παύλος Δερμιτζάκης ανακοίνωσε την αποστολή, από την οποία άφησε εκτός τέσσερις παίκτες.

Ως γνωστόν, ο τεχνικός των Κρητικών δεν υπολογίζει στον τραυματία Λουτσιάνο Γκαλέτι, που αποτελεί και τον μεγαλύτερο... πονοκέφαλο. Από τραυματισμό ταλαιπωρείται και ο Μανώλης Μονιάκης, ενώ ο Μιχάλης Φραγκουλάκης έμεινε εκτός λόγω ενοχλήσεων στη γάμπα. Επίσης, στα πλάνα του Δερμιτζάκη δε βρίσκεται το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα των Ομιλιτών, Αρίζα Μακουκούλα, καθώς είναι ακόμα ανέτοιμος.

Ακόμη, από την αποστολή αποκλείστηκαν οι Αγριμάκης, Γιαγκιόζης, Μπανούσης, Δαμιανάκης, Βιτώρος και Κυζιρίδης. Αναλυτικά, οι «εκλεκτοί» του Δερμιτζάκη είναι οι Δασκαλάκης, Φερναντέζ, Μπούρμπος, Μιλιάζες, Στάθης, Ζόρο, Τριποτσέρης, Ζβαστίγια, Βερόν, Μακρής, Κάλαϊτζιτς, Λαμπρόπουλος, Κουτσιανικούλης, Νιμανί, Παπάζογλου, Περογαμβράκης, Ροβίθης, Όγιος, Ζε Εντουάρντο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα