«Θετικό αποτέλεσμα με Παναθηναϊκό»

«Θετικό αποτέλεσμα με Παναθηναϊκό»

Gazzetta team
«Θετικό αποτέλεσμα με Παναθηναϊκό»

bet365

Ο προπονητής του ΟΦΗ, Παύλος Δερμιτζάκης, μίλησε για το ματς της ομάδας του στην έδρα του «τριφυλλιού» και τόνισε ότι όπως σε όλα τα παιχνίδια, στόχος είναι το θετικό αποτέλεσμα.

Οι Κρητικοί συνεχίζουν να αναζητούν την πρώτη τους νίκη στο Πρωτάθλημα, με τον Δερμιτζάκη να κατανοεί τις απαιτήσεις και να τονίζει ότι η όποια γκρίνια είναι φυσιολογική. Ο τεχνικός των Κρητικών μίλησε στον NovaΣπορ FM, αναφέρθηκε στα προβλήματα της ομάδας του και τόνισε ότι τόσο ο ΟΦΗ, όσο και ο Παναθηναϊκός χρειάζονται την ψυχολογική ώθηση της νίκης.

Αναλυτικά δήλωσε:

Για το αυριανό παιχνίδι του ΟΦΗ στην έδρα του Παναθηναϊκού: «Καταρχάς ο κόσμος έχει δικαιολογημένα απαιτήσεις από την ομάδα, αφού φέτος υπήρξε ενίσχυση του ρόστερ, με αποτέλεσμα να μην έχουμε ρυθμό και να μην είμαστε έτοιμοι αγωνιστικά. Τα αποτελέσματα δεν ήταν τέτοια για να μας βοηθήσουν βαθμολογικά και ψυχολογικά. Υπάρχει μία γκρίνια που είναι φυσιολογική. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε εμείς είναι συνεχίσουμε τη δουλειά μας και να είμαστε καλύτεροι, κάτι που το βλέπουμε σε κάθε αγώνα ξεχωριστά.

Θέλουμε και εμείς να φτάσουμε σε νίκες, να πάρουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Στόχος μας, όπως και σε όλα τα παιχνίδια, είναι το θετικό αποτέλεσμα και γιατί όχι η νίκη. Σίγουρα ο Παναθηναϊκός είναι ένα μεγάλο κλαμπ, το οποίο θέλει σεβασμό, και μόνο έτσι θα καταφέρει να φτάσει σε ένα θετικό αποτέλεσμα. Και ο Παναθηναϊκός προχώρησε σε πολλές αλλαγές στο ρόστερ του και η νίκη θα δώσει ψυχολογική ώθηση σε όποια ομάδα την πάρει. Εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι και να κερδίσει ο καλύτερος».

Για την επιθετική δυστοκία που αντιμετωπίζουν οι Ηρακλειώτες : «Το σημαντικότερο για μία ομάδα μέσα από την κατοχή της μπάλας να δημιουργεί ευκαιρίες και στη συνέχεια να πετυχαίνει γκολ. Νομίζω ότι το κομμάτι των ευκαιριών το έχουμε φτάσει στο μέγιστο βαθμών. Όταν, όμως, δεν μπορούμε να μετουσιώσουμε τις ευκαιρίες μας έρχεται προβληματισμός, όμως εμείς δουλεύουμε καθημερινά στις προπονήσεις. Πρέπει, όμως, να αναφέρουμε ότι είχαμε διάφορα προβλήματα τραυματισμών και ίσως έτσι να μην βρήκαν το ρυθμό που θα ήθελαν. Αυτό έγινε με τον Παπάζογλου, τον Κουτσιανικούλη. Επίσης, έπρεπε να φρεσκάρουμε κάποιους άλλους για να μπορέσουν να αποδώσουν τα αναμενόμενα»

Για το φετινό ρόστερ των Κρητικών : «Η δουλειά του προπονητή είναι φτάσει η μπάλα στην περιοχή. Το πώς θα φτάσει η μπάλα στα δίχτυα είναι και θέμα ικανότητας, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι τα παιδιά δεν κάνουν καλά τη δουλειά τους. Πετύχαμε την προηγούμενη αγωνιστική πετύχαμε ένα γκολ και ας ελπίσουμε να αποτελέσει την αφετηρία για τα επόμενα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα