«Η Άρσεναλ θα διεκδικήσει τον τίτλο»

«Η Άρσεναλ θα διεκδικήσει τον τίτλο»

Θάνος Σαρρής
«Η Άρσεναλ θα διεκδικήσει τον τίτλο»

bet365

Ο Θίο Γουόλκοτ εξέφρασε την πεποίθησή του ότι η Άρσεναλ φέτος θα διεκδικήσει την Πρέμιερ Λιγκ, τονίζοντας ότι η επιστροφή των τραυματιών θα κάνει τα πράγματα ακόμα καλύτερα.

Παρά την γκρίνια το καλοκαίρι για τις... μη μεταγραφές, η ομάδα του Βενγκέρ αποζημίωση τον κόσμο της με την απόκτηση του Μεσούτ Οζίλ και στο ξεκίνημα της σεζόν τα πηγαίνει περίφημα. Με την νίκη με 2-1 στη Μασσαλία επί της Μαρσέιγ έγραψε ρεκόρ συνεχόμενων εκτός έδρας νικών, αφού μετράει 10 συνεχόμενα «τρίποντα». Το γεγονός αυτό, σκορπίζει στην αισιοδοξία στους Gunners, οι οποίοι δεν έχουν κατακτήσει τίτλο από το 2005.

Ο Γουόλκοτ δήλωσε: «Νομίζω ότι θα πιέσουμε και μπορούμε σίγουρα να διεκδικήσουμε τον τίτλο φέτος. Υπάρχει τόση πολλή πίστη σε αυτή την ομάδα αυτή τη στιγμή και νομίζω ότι φαίνεται. Απλά πρέπει να διαβεβαιώσουμε ότι θα συνεχίσουμε την εντός έδρας απόδοσή μας, εκτός τα πηγαίνουμε πραγματικά φανταστικά.

Μετρούμε 10 συνεχόμενες νίκες εκτός έδρας, είναι ρεκόρ. Το να είσαι μέλος της ομάδας που το έχει καταφέρει είναι μεγάλη τιμή και μεγάλο επίτευγμα για τον καθένα. Δείχνει πόσο καλοί είναι αυτοί οι παίκτες και πόσο ταλέντο έχουν. Δεν έχουμε το μεγαλύτερο ρόστερ στον κόσμο και μετράμε αρκετούς τραυματισμούς, γεγονός που δεν βοηθάει. πρέπει να μείνουμε υγιείς, δεν θέλουμε να χάσουμε άλλους ποδοσφαιριστές. Από τη στιγμή που θα επιστρέψουν οι τραυματίες, θα υπάρχει μεγαλύτερος ανταγωνισμός, κάτι που θα βοηθήσει την Άρσεναλ».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα