Δείχνει Ράμα ο Δέλλας

Δείχνει Ράμα ο Δέλλας

Gazzetta team
Δείχνει Ράμα ο Δέλλας

bet365

Ανάμεσα στην τετράδα των ξένων που θα χρησιμοποιήσει αναμένεται να συμπεριλάβει τον Ρενάλντο Ράμα ο Τραϊανός Δέλλας, για το παιχνίδι της πρεμιέρα με τον Μανδραϊκό στη Φυλή.

Ένα από τα «προβλήματα» που έχει να αντιμετωπίσει η Ένωση στην πρωτόγνωρη για την ίδια Γ' κατηγορία, είναι το όριο στη χρησιμοποίηση ξένων παικτών. Με δεδομένο ότι μπορεί να συμπεριλάβει μόνο τέσσερις στην 18αδα, ο Δέλλας καλείται σε κάθε παιχνίδι να επιλέξει ποιους θα χρησιμοποιήσει και παρά το γεγονός πως το προηγούμενο διάστημα όλα έδειχναν ότι θα μείνει εκτός, ο Ρενάλντο Ράμα αναμένεται να βρίσκεται ανάμεσα στους εκλεκτούς.

Μαζί με τον Αλβανό άσο θα βρίσκονται εκτός απροόπτου και οι Κορδέρο, Ντ' Ακόλ, Μπρέσεβιτς, όχι όμως και ο Μπρούνο Τσιρίλο, με τον Πόποβιτς, βάσει των τελευταίων δοκιμών. Παράλληλα στο βασικό σχήμα χρησιμοποιήθηκαν και οι Τσκουακαλάς (δεξί μπακ), Τσουμάγκας (αριστερό μπακ), με στόπερ τους Σταθάκη, Τζανετόπουλο. Στο κέντρο βρίσκονταν ο Κορδέρο και λίγο πιο μπροστά ο Ανάκογλου, με τον Μπρέσεβιτς στην κορυφή της επίθεσης και πιο πίσω του τον Ντ' Ακόλ.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα