«Ο Ολυμπιακός έπαιρνε 9,5 εκατ. ευρώ από τον ΟΠΑΠ»

Gazzetta team
«Ο Ολυμπιακός έπαιρνε 9,5 εκατ. ευρώ από τον ΟΠΑΠ»

bet365

Στο σπίτι του Ντούσαν Μπάγεβιτς βρέθηκε ο Δημήτρης Μελισσανίδης για να του συμπαρασταθεί μετά τον χαμό της μητέρα του. Διαβάστε τι είπε για ΟΠΑΠ και Μαρινάκη...

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ βρέθηκε δίπλα στον άμεσο συνεργάτη του στις δύσκολες στιγμές που περνάει, ωστόσο έπιασε κουβέντα με ανθρώπους από το περιβάλλον του Μπάγεβιτς και γύρω από ποδοσφαιρικά θέματα. Ο «Τίγρης» μάλιστα έδειξε αρκετά «αγριεμένος» όπως χαρακτηριστικά αναφέρθηκε και αποφασισμένος για όλα, ενώ επανέλαβε τις θέσεις του αναφορικά με τον ΟΠΑΠ.

Μία από τις ατάκες του ήταν σύμφωνα με τη «Live Sport»πως: «Πρέπει να ξεχάσουν όλα όσα γίνονταν τα προηγούμενα χρόνια, όλα θα κοπούν». Παράλληλα εμφανίζεται να μίλησε για χρήματα που «έφευγαν δεξιά κι αριστερά», καθώς επίσης και για... αγαθοεργίες! Αίσθηση ωστόσο προκάλεσε το γεγονός ότι φέρεται να είπε πως ο Ολυμπιακός έφτασε στο σημείο να εισπράττει 9,5 εκατ. ευρώ από τον Οργανισμό!

Σχετικά δε με όσα ετοιμάζει να κάνει από εδώ κι έπειτα, ανέφερε: «Θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι»! Παράλληλα ο Μελισσανίδης είναι έτοιμος όπως φαίνεται να δώσει εντολή για διερεύνηση της σχέσης του ΟΠΑΠ με τον Ολυμπιακό και αν υπάρχουν ρήτρες που θα πρέπει να καλυφθούν από τους «ερυθρόλευκους», μετά την απόφασή τους να αποχωρήσουν από τη χορηγία.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα