«Ροχιμπλάνκο» μέχρι το 2017 ο Αρντά Τουράν

«Ροχιμπλάνκο» μέχρι το 2017 ο Αρντά Τουράν

Θάνος Σαρρής
«Ροχιμπλάνκο» μέχρι το 2017 ο Αρντά Τουράν

bet365

Ο Αρντά Τουράν επέκτεινε το συμβόλαιό του με την Ατλέτικο Μαδρίτης και δήλωσε χαρούμενος που συνεχίζει στην μεγάλη οικογένεια των ροχιμπλάνκος.

Ο Τούρκος μέσος αποτελεί βασικό εργαλείο για την ομάδα του Ντιέγο Σιμεόνε, η οποία τον απέκτησε από τη Γαλατάσαραϊ το 2011. Ο Αρντά Τουράν επιβραβεύτηκε με νέο συμβόλαιο, αφού ο ατζέντης του έδωσε το ματς στο παιχνίδι με τη Ζενίτ (3-1), έχοντας προηγουμένως συμφωνήσει σε όλα με το σύλλογο για το νέο συμβόλαιο του πελάτη του, ο οποίος ξεκίνησε βασικός με τους Ρώσους και σκόραρε.

«Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος που ανανέωσα το συμβόλαιό μου. Μετά από αυτά τα δύο χρόνια με τη φανέλα της Ατλέτικο νιώθω μέλος αυτή της μεγάλης οικογένειας του συλλόγου. Είμαι πολύ χαρούμενος που ο σύλλογος ήθελε να συνεχίσω και θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου για τα όσα έχουμε καταφέρει μαζί. Δεν είμαι ευγνώμων μόνο σε αυτούς, αλλά και στους διοικούντες και σε όλους όσους δουλεύουν στο σύλλογο και έχουν συντελέσει στο να δημιουργήσουμε αυτή τη μεγάλη οικογένεια», δήλωσε ο 26χρονος παίκτης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα