Τα είπαν με Αναστασίου

Τα είπαν με Αναστασίου

Gazzetta team
Τα είπαν με Αναστασίου

bet365

Σύσκεψη υπό τον Νίκο Νταμπίζα πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στον Παναθηναϊκό, τονίζοντας ότι θα πρέπει να στηριχθεί το πλάνο που στήθηκε, ενώ έγινε λόγος και για λιγότερη πίεση στους παίκτες.

Ο Γιάννης Αναστασίου είχε συνάντηση χθες με τους Νταμπίζα, Σαραβάκο, Ρούτερ και Βονόρτα, όπου συζήτησαν για την πορεία του Τριφυλλιού, προσπαθώντας να βρουν λύσεις για την βελτίωση της εικόνας της ομάδας.

Το ζητούμενο σε πρώτη φάση είναι να γίνουν εμφανή τα σημάδια της από το παιχνίδι κιόλας με τον ΟΦΗ ώστε να μην υπάρξουν άλλες βαθμολογικές απώλειες, ενώ εκείνο στο οποίο συμφώνησαν όλοι είναι ότι θα πρέπει να αποφορτιστούν οι παίκτες, για να βγάλουν στον αγωνιστικό χώρο αυτά που πραγματικά μπορούν. Παράλληλα τονίστηκε ότι θα πρέπει να περιβληθεί με εμπιστοσύνη το σχέδιο που στήθηκε από τους «πράσινους» πριν από μερικούς μήνες, κάτι βέβαια που θα γίνει και μέσα από τα θετικά αποτελέσματα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα