Special κάζο για Τσέλσι! (vids)

Gazzetta team
Special κάζο για Τσέλσι! (vids)

bet365

Η ομάδα του Μουρίνιο δέχθηκε ανατροπή από την Βασιλεία στο Λονδίνο και έχασε 1-2. Σούπερ Νάπολι (2-1 την Ντόρτμουντ), 4o χατ τρικ ο Μέσι.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο είχε αποχαιρετίσει το «Στάμφορντ Μπριτζ» το 2007 με εντός έδρας γκέλα με την Ρόζενμποργκ (1-1) και στην επιστροφή του στο Champions League με την Τσέλσι έγραψε μία από τις πιο «μαύρες» σελίδες της καριέρας του. Οι Μπλε είχαν να χάσουν στην έδρας τους στη φάση των ομίλων 10 χρόνια (0-2 από Μπεσίκτας τον Οκτώβριο του 2003) και μετρούσαν 29 ματς χωρίς ήττα. Πλέον αυτά αποτελούν παρελθόν αφού η Τσέλσι παρότι προηγήθηκε στο ημίχρονο (1-0), έχασε με 1-2 από τους Ελβετούς, που πήραν μίνι εκδίκηση για τον αποκλεισμό πέρυσι στα ημιτελικά του Europa League. Ντεμπούτο έκανε ο Γουίλιαν, βασικός έπαιξε ο Φαν Χίνκελ.

Σε ένα απογοητευτικό πρώτο ημίχρονο για τους Μπλε που περιορίστηκε σε μία επέμβαση του Ζόμερ προ του Ετό, ο Οσκαρ με ωραίο τελείωμα μετά την πάσα του Λάμπαρντ έδωσε το προβάδισμα στους Μπλε στην εκπνοή του πρώτου μέρους.

Η... τύχη του πρώτου μέρους και το γκολ έδωσαν στους Μπλε τον αέρα να παίξουν με περισσότερους παίκτες στην επίθεση στην επανάληψη και τελικά το πλήρωσαν με μία ντροπιαστική ήττα. Οι παίκτες του Μουρίνιο συνέχισαν τον αγώνα χωρίς να μπορέσουν να φτιάξουν καθαρές φάσεις και στο 71' ήρθε το πρώτο καμπανάκι, όταν οι Ελβετοί έκρυψαν τη μπάλα, ο Στρέλερ έδωσε στον Σαλάχ, ο οποίος με εξαιρετικό αριστερό πλασέ έγραψε το 1-1.

Στα τελευταία λεπτά η Τσέλσι έπαιξε ακόμα πιο μπροστά για να πετύχει το γκολ της νίκης, όμως οη Βασιλεία ήταν αυτή που βρήκε δίχτυα στο 81' με τον Στρέλερ από δημιουργός να γίνεται σκόρερ μετά την προσπάθεια του Ματίας Ντελγάδο.

Τσέλσι (Ζοσέ Μουρίνιο): Τσεχ, Ιβάνοβιτς, Κόουλ, Νταβίντ Λουίζ, Κέιχιλ, Λάμπαρντ (76' Ντεμπά Μπα), Φαν Χίνκελ (76' Μίκελ), Οσκαρ, Γουίλιαν (67' Μάτα), Αζάρ, Ετό.

Βασιλεία (Μουράτ Γιακίν): Ζόμερ, Ιβάνοφ, Βόζερ, Σαρ, Σαφάρι, Στόκερ (82' Αγιέτι), Φαμπιάν Φράι, Ντίας, Σαλάχ (88' Σάκα), Στρέλερ, Σίο (65' Ματίας Ντελγάδο).

5ος Ομιλος

Με το δεξί η Σάλκε
Η Σάλκε κράτησε με δυσκολία το μηδέν στο πρώτο 45λεπτο, με ένα... παράξενο γκολ του Ουτσίντα άνοιξε το σκορ και με τους Ντράξλερ, Μπόατενγκ και Φαρφάν να ξεχωρίζουν έφτασε πιο δύσκολα από ό,τι δείχνει το τελικό 3-0 της Στεάουα. Το παιχνίδι ήταν ανοιχτό από το ξεκίνημα, με τον Μπόατενγκ (14', 30', 45') να έχει τις μοναδικές καλές στιγμές για τους γηπεδούχους. Οι Ρουμάνοι ήταν πιο επιθετικοί, όμως είχαν μόνο μία ευκαιρία άξια αναφοράς, με τον Χίλντεμπραντ να βγάζει δύσκολα το σουτ του Τανάσε στο 31'. Η επανάληψη ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους να μπαίνουν δυνατά και να πιέζουν. Καπετάνος (46') και Μπουρτσεάνου (55') έχασαν σημαντικές ευκαιρίες, με το 0-0 να παραμένει. Τελικά, χρειάστηκε ένα... παράξενο γκολ από τον Ουτσίντα για να πάρει η Σάλκε το προβάδισμα κόντρα στην ροή της αναμέτρησης. Ο Ιάπωνας έβγαλε τη σέντρα στο 67', η μπάλα πέρασε από όλους, ο Ταταρουσάνου έχασε τελείως τη φάση και είδε την μπάλα να καταλήγει στο βάθος της εστίας του! Το γκολ αποδείχθηκε το κύκνειο άσμα των Ρουμάνων, με τον Μπόατενγκ να τελειώνει το παιχνίδι στο 78' μετά από ασίστ του Ντράξλερ για το 2-0. Ο τελευταίος έκανε το τελικό 3-0 με πολύ ωραίο τελείωμα στο 85'.

Σάλκε: Χίλντεμπραντ, Ουτσίντα, Χέβεντες, Μάτιπ, Αόγκο, Χέγκερ (88' Γκορέτσκα), Νοϊστέντερ, Ντράξλερ, Μπόατενγκ, Φαρφάν (89' κλέμενς), Σαλάι (82' Φουκς)

Στεάουα: Ταταρουσάνου, Γκαρντότς, Γκεοργκιέβσκι, Πιντίλι, Λατοβλέβιτσι, Τσουκάλια, Στάντσιου (60' Λεάντρο Τάτου - 73' Κριστέα), Τανάσε, Μπουρτσεάνου, Πόπα, Καπετάνος (64' Πιοβακάρι)

Αποτελέσματα
Σάλκε - Στεάουα 3-0
67' Ουτσίντα, 78' Μπόατενγκ, 85' Ντράξλερ

Τσέλσι - Βασιλεία 1-2
45' Οσκαρ - 71' Σαλάχ, 81' Στρέλερ

Επόμενη αγωνιστική
Στεάουα - Τσέλσι
Βασιλεία - Σάλκε


6ος Ομιλος

Σούπερ νίκη για Νάπολι!

Μεγάλη νίκη κόντρα στην φιναλίστ του Champions League, Ντόρτμουντ, πέτυχε η Νάπολι, που εκμεταλλεύτηκε όσα... στραβά έτυχαν στους Γερμανούς και παρότι αγχώθηκε στο τελευταίο δεκάλεπτο, επικράτησε 2-1.

Πιο δυνατά μπήκαν οι Ναπολιτάνοι και αφού ο Ινλέρ δοκίμασε για πρώτη φορά (11') ο Ινσίνιε έκανε ωραία ντρίμπλα και τεχνικό σουτ μόλις άουτ μέσα από την περιοχή στο 13'. Οι γηπεδούχοι ήταν σαφές ότι δεν είχαν το φόβο της Μπορούσια και στο 17' ο ορεξάτος, Ιγουαΐν, έκανε ωραία ενέργεια και βρέθηκε μόνος με πολλά μέτρα μπροστά του, όμως δεδομένου ότι δεν είναι και ο πιο γρήγορος επιθετικός στον κόσμο, ο Σούμποτιτς πρόλαβε και τον έκοψε πριν κάνει τη ζημιά.

Μετά 20λεπτο η Ντόρτμουντ έδειξε να ξυπνάει και προσπάθησε να απειλήσει με τον Σαχίν (22') όμως ο Ρέινα ήταν εκεί και στο 26' η Μπορούσια έχασε την καλύτερή της φάση στο ματς. Ο Ρόις έβγαλε τετ α τετ τον Λεβαντόφσκι, όμως ο Πολωνός νικήθηκε από τα πόδια του Ισπανού πορτιέρο της Νάπολι που κράτησε το 0-0.

Τρία λεπτά μετά οι Βεζουβιάνι πήραν προβάδισμα και το «Σαν Πάολο» φωτιά! Ο δραστήριος και με πολλά ανεβάσματα, Ζούνιγκα, έκανε τη σέντρα από αριστερά και ο Ιγουαΐν από την καρδιά της άμυνας της Ντόρτμουντ πρόλαβε τον Σμέλτσερ και με κεφαλιά έγραψε το 1-0 δημιουργώντας πανικό!

Μετά το γκολ, ο τεχνικός των Γερμανών, Γίργκεν Κλοπ, αποβλήθηκε για έξαλλη διαμαρτυρία στον τέταρτο διαιτητή για τη φάση που προηγήθηκε του γκολ, για ένα κόρνερ υπέρ της Νάπολι το οποίο είχε θεωρήσει ότι έπρεπε να δοθεί άουτ.

Στο 35' ο Ρόις είχε στα πόδια του την ευκαιρία για το 1-1, όμως το αριστερό του έφυγε άουτ και η συνέχεια ήταν καταστροφική για τους φιλοξενούμενους. Στις καθυστερήσεις έγινε αναγκαστική αλλαγή ο Χούμελς εξαιτίας τραυματισμού και το χειρότερο ήταν ότι σε φάση που ο Ιγουαΐν είχε φύγει μόνος, ο Βαϊντενφέλερ βρήκε τη μπάλα με το χέρι καθαρά εκτός περιοχής και με απευθείας κόκκινη άφησε την ομάδα του με δέκα παίκτες. Το φάουλ του «Πιπίτα» κατέληξε στα χέρια του Λάνγκερακ.

Στην επανάληψη το πρώτο τέταρτο... έφυγε χωρίς τίποτα σημαντικό και στο 62' ο Χάμσικ δεν μπόρεσε να σκοράρει από κοντά. Στο 67' το τοπίο έγινε πιο καθαρό για τους γηπεδούχους με ένα μαγικό γκολ από τον Λορέντζο Ινσίνιε. Ο νεαρός Ιταλός, που είχε πολλά κέφια στον αγώνα, εκτέλεσε εκπληκτικό φάουλ οριζόντιο και μέσα για το 2-0 μέσα σε πανδαιμόνιο στο «Σαν Πάολο».

Το ματς φάνηκε να έχει τελειώσει οριστικά, παρότι στο 70' ο Ομπαμεγιάνγκ είχε σουτ στο οριζόντιο του Ρέινα. Στο 72' ο Ιγουαΐν σούταρε στον Λάνγκερακ, στο 77' ο Γερμανός τερματοφύλακας είπε «όχι» στο έξυπνο φάουλ του Μέρτενς και στο 83' ο Βέλγος εξτρέμ έδωσε στον Πάντεφ, που δεν τελείωσε καλά τη φάση.

Και ενώ όλα πήγαιναν άψογα για τους Παρτενοπέι, στο 88' το ματς πήρε περίεργη τροπή. Μετά τη σέντρα του Ρόις, ο Ζούνιγκα με ένα... περίεργο τακουνάκι προσπάθησε να κόψει, όμως αντί αυτού νίκησε τον Ρέινα για το 2-1, που στάθηκε ικανό να αγχώσει τους Ναπολιτάνους. Μάλιστα στο επόμενο λεπτό ο Ρόις έστησε τη μπάλα για φάουλ, όμως ο Ρέινα με εντυπωσιακή επέμβαση επανέφερε τις καρδιές των τιφόζι στις θέσεις τους, αφού το 2-1 έμεινε ως το τελικό και η Νάπολι πέτυχε μία τεράστια νίκη, δεδομένου του ότι στον όμιλο συμμετέχουν Αρσεναλ και Μαρσέιγ.

Νάπολι (Ράφα Μπενίτεθ): Ρέινα, Μπρίτος, Αλμπιόλ, Μάτζιο, Ζούνιγκα, Μπεχράμι, Ινλέρ, Χάμσικ (92' Μέστο), Καγιεχόν, Ινσίνιε (73' Μέρτενς), Ιγουαΐν (78' Πάντεφ).

Ντόρτμουντ (Γίργκεν Κλοπ): Βαϊντενφέλερ, Σμέλτσερ, Γκροσκρόιτς, Χούμελς (45+1' Ομπαμεγιάνγκ), Σούμποτιτς, Μπέντερ, Σαχίν, Μπλαζικόφσκι (45+3' Λάνγκερακ), Μχιταριάν (76' Χόφμαν), Ρόις, Λεβαντόφσκι.

Αήττητη η Άρσεναλ
Οι κανονιέρηδες έμειναν για 10ο παιχνίδι αήττητοι επί γαλλικού εδάφους, φεύγοντας με μεγάλη νίκη 2-1 επί της Μαρσέιγ από την Μασσαλία. Οι παίκτες του Βενγκέρ... πάλεψαν για τους 3 βαθμούς, όμως έφτασαν δίκαια στη νίκη. Το παιχνίδι ήταν ανοιχτό από το ξεκίνημα, με τους Ζινιάκ (3') και Γουόλκοτ (6') να χάνουν τις πρώτες ευκαιρίες, με τους φιλοξενούμενους να είναι πιο επιθετικοί. Οι «Φωκαείς» ανέβασαν στροφές μετά το 30' και έχασαν την μεγαλύτερη ευκαιρία στο πρώτο μέρος με τον Ζινιάκ στο 39'. Η εικόνα ήταν παρόμοια στο ξεκίνημα της επανάληψης, όμως αυτή τη φορά ήταν η σειρά της Άρεναλ να χάσει μεγάλη διπλή ευκαιρία στο 54' με Γκιμπς και Οζίλ.

Ο ρυθμός ήταν καλός, Παγέ (57') και Γουίλσιρ (58') απείλησαν, ενώ στο 60' οι Μασσαλοί έφτασαν μία ανάσα από το 1-0. Ο Μερτεζάκερ έκανε... παιδικό λάθος, όμως ο Γκιμπς πρόλαβε πάνω στην γραμμή τον Ζινιάκ, για να σώσει την Άρσεναλ. Στο 65', όμως, το παρόμοιο λάθος του Μορέλ στην άλλη άκρη του γηπέδου, κατέληξε σε γκολ, με τον Γουόλκοτ να... σκοτώνει τον Μανταντά από κοντά με σουτ στην κίνηση για το 0-1! Οι παίκτες του Μποπ προσπάθησαν, αλλά δεν κατάφεραν να πιέσουν πολύ τους κανονιέρηδες, με τον Ράμσεϊ να κάνει και το 0-2 στο 84'. Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν στο τελικό 1-2 με εύστοχη εκτέλεσε πέναλτι του Τζόρνταν Αγιού στο 3' των καθυστερήσεων.

Μαρσέιγ: Μανταντά, Μορέλ, Ενκουλού, Μέντες, Φανί, Ρομάο, Ιμπουλά (80' Τοβάν), Παγέ (73' Τζ. Αγιού), Α. Αγιού, Βαλμπουένα (90' Κελιφά), Ζινιάκ

Άρσεναλ: Σέζνι, Σανιά, Μερτεζάκερ, Κοσιελνί, Γκιμπς, Γουίλσιρ, Φλαμινί (90+1' Μιγιαΐτσι), Ράμσεϊ, Οζίλ, Γουόλκοτ (78' Μονρεάλ), Ζιρού

Αποτελέσματα

Μαρσέιγ - Αρσεναλ 1-2
90' πεν. Αγιου - 65' Γουόλκοτ, 84' Ράμσεϊ

Νάπολι - Ντόρτμουντ 2-1
29' Ιγουαϊν, 67' Ινσίνιε - 87' αυτ. Ζούνιγκα

Επόμενη αγωνιστική
Αρσεναλ - Νάπολι
Ντόρτμουντ - Μαρσέιγ


7ος Ομιλος
«Τριάρα» η Ατλέτικο
Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε η επιστροφή της Ατλέτικο στα... σαλόνια. Οι Ροχιμπλάνκος κυριάρχησαν κατά κράτος υποδεχόμενοι την Ζενίτ και επικράτησαν απολύτως δίκαια με το εμφατικό 3-1. Κορυφαίος για τους νικητές ο Αρντά Τρουράν που είχε γκολ και ασίστ. Στο 1-0 πάντως ο Τούρκος δεν είχε συμμετοχή, καθώς ήρθε από κόρνερ του Κόκε και κεφαλιά του Μιράντα (40'), ο οποίος έγινε ο πρώτος μετά από 17 χρόνια που σκοράρει για την ομάδα του με κεφαλιά στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ο προηγούμενος που το είχε κάνει, ήταν ο νυν προπονητής του, Τσόλο Σιμεόνε πριν από 17 χρόνια.

Οι Ρώσοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν ανέλπιστα, μιας και δεν έπαιζαν καλά, με τρομερή βολίδα του Χουλκ (58'). Μάλιστα θα μπορούσαν και να προηγηθούν, αλλά το φάουλ του Κερζακόβ σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Κουρτουά. Αφού λοιπόν δεν το έβαλαν οι φιλοξενούμενοι, τους τιμώρησε ο Αρντά Τουράν στο 64'. Στο 80' ο ίδιος σέρβιρε για τον Λέο Μπαπτιστάο που σκόραρε στο ντεμπούτο του στον θεσμό και μάλιστα στην πρώτη επαφή του με τη μπάλα.

Ατλέτικο: Κουρτουά, Γκοντίν, Μιράντα, Φιλίπε Λουίς, Χουανφράν, Κόκε (88' Κριστιάν Ροδρίγκες), Μάριο Σουάρεθ, Γκάμπι, Αρντά Τουράν (86' Ραούλ Γκαρθία), Αντριάν (78΄Λέο Μπαπτιστάο), Βίγια

Ζενίτ: Λοντίγκιν, Λόμπαερτς, Ανσάλδι, Λουίς Νέτο, Χούμποτσαν, Σμολνίκοβ, Ζιριάνοβ (73' Αρσάβιν), Βίτσελ, Χουλκ (85' Μπιστρόβ), Ντάνι, Κερζάκοβ.

Ο αρχηγός νίκησε την πρωτάρα!
Το Ερνστ Χάπελ δεν της έφερε γούρι, η πρωτάρα Αούστρια άλλαξε έδρα για εισπρακτικούς λόγους και το... πλήρωσε. Η Πόρτο με την εμπειρία της πήρε επαγγελματική νίκη 1-0 και μπήκε με το δεξί στη διοργάνωση. Ο αρχηγός φρόντισε γι' αυτό, αφού με γκολ στο 55' ο Λούτσο έδωσε τους τρεις βαθμούς. Μάλιστα, κατάφερε να σκοράρει 10η σερί σεζόν στο Τσάμπιονς Λιγκ. Οι Ιβηρες φρόντισαν σε πρώτη φάση να κρατήσουν την εστία του ανέπαφη, τα πήγαν καλά και απειλήθηκαν μόνο μετά το τέρμα του πέτυχαν. Στο 57' ο Στάνκοβιτς είδε τη μπάλα από την κεφαλιά του να βρίσκει το δοκάρι, ενώ στο 64΄ο Χόσινερ δεν μπόρεσε να βρει στόχο. Η Αούστρια πίεσε, αλλά δεν κατάφερε να πάρει κάτι περισσότερο.

Αούστρια: Λίντνερ, Ρογκουλι, Ορτλεχνερ, Σούτνερ, Κοχ, Μάντερ, Χόλαντ (84' Οκότιε), Ρόγιερ, Γιαν (68'Σίμκοβιτς), Χόσινερ (Κίεναστ), Στάνκοβιτς

Πόρτο: Ελτον, Ντανίλο, Μανγκαλά, Αλεξ, Οταμέντι, Λούτσο Γκονζάλες (84' Κουιντέρο), Ζόσουε, Λίκα (67' Ισμαΐλοφ), Φερνάντο, Τζάκσον, Βαρέλα (79' Ερέρα)

Αποτελέσματα
Αούστρια - Πόρτο 0-1
55' Λούτσο Γκονσάλες

Ατλέτικο - Ζενίτ 3-1
40' Μιράντα, 64' Τουράν, 80' Μπαπτιστάο - 58' Χουλκ

Επόμενη αγωνιστική
Ζενίτ - Αούστρια
Πόρτο - Ατλέτικο

8ος Ομιλος
Μέσι όπως... Ραούλ
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μάγεψε την Τρίτη, αλλά ο Λιονέλ Μέσι δεν άργησε να... σηκώσει το γάντι. Ο Αργεντινός απάντησε με τον ίδιο τρόπο και με το δικό του χατ τρικ (ο πρώτος στον θεσμό που το έχει κάνει τέσσερις φορές) και ένα ακόμα γκολ από τον Ζεράρ Πικέ, η Μπαρτσελόνα διέλυσε 4-0 τον Αγιαξ στην παρθενική μεταξύ τους επίσημη αναμέτρηση. Ο Μέσι ξεκίνησε με γκολ-φάουλ (22') που πήγε δοκάρι και μέσα, για να ακολουθήσει μία σούπερ επέμβαση του Βαλδές στην κεφαλιά του Φαν Ράιν (31'). Στην επανάληψη το θέαμα όμως ήταν σαφώς πιο πλούσιο.

Ο Μέσι με μία από τις πιο κλασικές κινήσεις του πλάσαρε για το 2-0 (55') και στο 68' με κεφαλιά ο Πικέ αξιοποίησε ιδανικά τη συστημένη σέντρα του Νεϊμάρ. Στο 75' ο Αργεντινός ολοκλήρωσε την εξαιρετική βραδιά του, έφτασε τα 62 γκολ στο Τσάμπιονς Λιγκ και βρέθηκε στο -8 από τη σχετική κορυφή των σκόρερ, όπου βρίσκεται ο Ραούλ. Στους ήρωες των νικητών και ο Βαλδές, ο οποίος απέκρουσε το πέναλτι του Σίγκθορσον, ενώ είχε και 2-3 καλές ακόμα σωτήριες αντιδράσεις

Μπαρτσελόνα: Βαλδές, Πικέ (80' Μπαρτρά), Μασεράνο, Ντάνι Αλβες, Αντριάνο, Μπουσκέτς, Φάμπρεγας (70' Τσάβι), Ινιέστα, Αλέξις Σάντσες, Μέσι, Νεϊμάρ (71' Πέδρο)

Αγιαξ: Φέρμεερ, Φαν Ρίιν, Μοϊσάντερ (72' Φαν ντερ Χουρν), Μποϊλέσεν, Μπλιντ (78' Σον), Ντένσβιλ, Πόουλσεν, Ντουάρτε, Ντε Γιονγκ (58' Σερέρο), Σίγκθορσον, Μπόγιαν.

Happy end για Μίλαν
Στο Σαν Σίρο η Μίλαν των πολλών απουσιών υποδέχθηκε τη Σέλτικ του Γιώργου Σαμαρά και επί 80 λεπτά δεν μπορούσε να κάνει κάτι της προκοπής. Οι Ροσονέρι απείλησαν σε μία περίπτωση, νωρίς, με τον Μπαλοτέλι και σε άλλη μία με την κεφαλιά του Μάτρι, χωρίς να εντυπωσιάζει με την απόδοση της. Αυτό το εκμεταλλεύτηκε η Σέλτικ, που σταδιακά πήρε την κατοχή της μπάλας και στο δεύτερο ημίχρονο ήταν αυτή που έψαχνε περισσότερο το γκολ.

Ο Σαμαράς με σουτ είδε την μπάλα να φεύγει λίγο άουτ, ο Ντε Γιονγκ πρόλαβε τελευταία στιγμή τον Κόμονς πριν σουτάρει ανενόχλητος και στο 80' ο Στόουκς έστειλε την μπάλα στο δοκάρι σε εκτέλεση φάουλ! Αμέσως μετά, όμως, στο 82', η Μίλαν άνοιξε το σκορ με το σουτ του Ζαπάτα που πήγαινε έξω, μέχρι που παρενέβη ο Ισαγκίρε και την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του για το 1-0!

Μέχρι να καταλάβει η Σέλτικ τι έγινε, οι Ροσονέρι πανηγύριζαν για το 2-0 καθώς στο 86' ο Μπαλοτέλι εκτέλεσε το φάουλ, ο Φόρστερ έτσι όπως απέκρουσε γύρισε την μπάλα στον Μουντάρι και αυτός στην κενή εστία διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Μίλαν: Αμπιάτι, Τζακάρντο, Ζαπάτα, Μεξές, Κονστάντ (75' Ρομπίνιο), Νοτσερίνο, Ντε Γιονγκ, Μουντάρι, Μπίρσα (64' Εμάνουελσον), Μπαλοτέλι, Μάτρι (86' Πόλι).

Σέλτικ: Φόρστερ, Λούστιγκ, Βαν Ντάικ, Αμπροουζ, Ισαγκίρε, Μάθιους (74' Μπέριγκτερ), Μπράουν, Μάλγκριου (89' Μπιτόν), Σαμαράς, Κόμονς (77' Πούκι), Στόουκς.

Μπαρτσελόνα - Αγιαξ 4-0
22', 55' 75' Μέσι, 69' Πικέ

Μίλαν-Σέλτικ 2-0
82' αυτ. Ισαγκίρε, 86' Μουντάρι

Επόμενη αγωνιστική
Σέλτικ - Μπαρτσελόνα
Αγιαξ - Μίλαν

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα