«Πρεμιέρα με νίκη»

«Πρεμιέρα με νίκη»

Απόστολος Παγώνης
«Πρεμιέρα με νίκη»

bet365

Ο Χουμπ Στέφενς μίλησε ενόψει του πρώτου αγώνα για το Europa League με αντίπαλο την Σάχτερ, αλλά και για τους Κάτσε και Γκαρσία στη συνέντευξη Τύπου.

Ο Ολλανδός τεχνικός αρχικά σχολίασε για το αν ο ΠΑΟΚ είναι φαβορί για την πρώτη θέση του ομίλου: «Για μένα δεν είναι σημαντικό ποιος είναι το φαβορί. Το πιο σημαντικό είναι το πρώτο παιχνίδι το οποίο είναι αύριο και πρέέπι να ο κερδίσουμε».

Για το γεγονός ότι η Σάχτερ στην Ευρώπη έχει 3Χ3 εντός έδρας νίκες:
«Η Σάχτερ παίζει πολύ καλά και είναι πολύ καλή σε φυσική κατάσταση. Σε τέτοιες περιπτώσεις αυτό που πρέπει να κάνεις πάντα είναι να βγάλεις τη δική σου ποιότητα στο γήπεδο».

Για το τι διακρίνει στη Σάχτερ πέρα από τη φυσική κατάσταση:
«Έχουμε δει αρκετά παιχνίδια. Παίζει καλό ποδόσφαιρο, δεν παίζει σαν την Μπαρτσελόνα, αλλά παίζει με γρήγορες μακρινές μπαλιές στην επίθεση και πρέπει να βρούμε απάντηση και να το αντιμετωπίσουμε».

Για το αν ο στόχος είναι η πρόκριση στους 32 και αν μπορεί να παίξουν παίκτες που δεν έχουν παίξει πολύ ως τώρα:
«Έχουμε ένα καλό ρόστερ για να παίξουμε πολλά παιχνίδια. Νομίζω ότι είναι καλό να παίζεις τρία παιχνίδια την εβδομάδα από το να προπονείσαι και να έχεις δύο παιχνίδια στην εβδομάδα. Όταν δεν έχει πολλά παιχνίδια οι προπονήσεις γίνονται λίγο πιο σκληρές. Θα περιμένουμε να δούμε την πάροδο των παιχνιδιών για να δούμε αν θα περάσουμε από τον όμιλο. Ότι και να πούμε τώρα δεν έχει σημασία».

Για το αν παίζει ρόλο ο πρόσφατος αποκλεισμός από τη Σάλκε σε συνδυασμό με την απουσία του κόσμου: «Είναι πάντα δύσκολο να παίζεις χωρίς κόσμο. Το ποδόσφαιρο απευθύνεται σε γεμάτα γήπεδα. Μαθαίνεις από κάθε παιχνίδι. Πρέπει να μάθουμε πολλά από τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ».

Για το αν η ισοπαλία μπορεί να είναι καλό αποτέλεσμα για τον ΠΑΟΚ:
«Μετά τα 90 λεπτά θα μπορέσεις να δεις αν ήταν καλό αποτέλεσμα ή όχι».

Για το χρόνο που χρειάζεται ο ΠΑΟΚ για να αποκτήσει συνοχή:
«Στο ποδόσφαιρο δεν έχεις χρόνο. Το πρώτο παιχνίδι είναι πάντα το πιο σημαντικό. Έχουμε παίξει οκτώ παιχνίδια και πάντα το επόμενο είναι το σημαντικότερο, πάντα πρέπει να είσαι έτοιμος και να μην ψάχνεις δικαιολογίες».

Για το θέμα του Κάτσε και την άποψη του:
«Είναι ένας νεαρός παίκτης και έκανε έναν μεγάλο λάθος. Δεν πιστεύω ότι ήξερε τι έκανε και μετά από αυτό που έκανε άρχισε να το ξανασκέφτεται. Είναι θέμα της διοίκησης το πως θα τιμωρηθεί αλλά θέλω να μιλήσω και εγώ μαζί του. Είναι σημαντικό τώρα να είμαι συγκεντρωμένος στην ομάδα και εκείνος να είναι συγκεντρωμένος στα δικά του θέματα. Η διοίκηση θα πάρει την απόφαση και έπειτα θα δούμε».

Για τον Γκαρσία είπε:«Εγώ είμαι προπονητής του ΠΑΟΚ και ο Γκαρσία έιναι ένα κομμάτι του ΠΑΟΚ. Ο κόσμος τον αγαπάει γιατί είχε μεγάλη προσφορά και ιστορία, σήμερα όμως θα πρέπει καθημερινά να αποδεικνύει ότι ειναι καλύτερος από αυτούς που παίζουν. Όταν είσαι σε αυτή την ηλικία και έχεις έναν τραυματισμό σαν τον Πάμπλο και τον σέβομαι πολύ σαν άνθρωπο, χρειάζεσαι πολύ περισσότερο χρόνο από ότι πριν, για να νιώσεις καλά. Δεν είμαι μόνο εγώ, είμαστε ένα ολόκληρο επιτελείο που δουλεύουμε στις προπονήσεις».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα