Μεντζανί: «Έχουμε τις δυνατότητες»

Gazzetta team
Μεντζανί: «Έχουμε τις δυνατότητες»

bet365

Ο Καρλ Μεντζανί θεωρεί πως ο Ολυμπιακός έχει τις δυνατότητες να συνεχίσει στο Τσάμπιονς Λιγκ και στάθηκε στο ισπανικό στιλ των Πειραιωτών.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην εφημερίδα L' Equipe:

«Η μεταγραφή μου στον Ολυμπιακό είναι μια ευκαιρία για μένα να παίξω στο Τσάμπιονς Λιγκ, την οποία δεν θα είχα αν συνέχιζα στην Γαλλία».

Για τον όμιλο του Ολυμπιακού: «Έχουμε τις δυνατότητες να αντιμετωπίσουμε ομάδες όπως η Παρί και η Μπενφίκα, αλλά ακόμη κι αν δεν τα καταφέρουμε μπορούμε να συνεχίσουμε στο Γιουρόπα Λιγκ»

Για τον επιθετικό τρόπο που παίζει ο Ολυμπιακός: «Είναι ισπανικό το στιλ παιχνιδιού του προπονητή μας. Ασαφαλώς με την Παρί θα έχουμε διαφορετική αμυντική στρατηγική, αν παίξουμε όπως στη νίκη μας με 5-0 επί του Λεβαδειακού θα είναι σαν να πυροβολούμε τα πόδια μας».

Για την παρουσία πολλών «Γάλλων»: «Πράγματι ο Ολυμπιακός πήρε πολλούς παίκτες από τη Γαλλία, ενώ έχει και τους Καρεμπέ και Ισά που είναι καθημερινά δίπλα μας και μα βοηθούν αφάνταστα με την εμπειρία τους».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα