Δύσκολα για Μπονγκ

Δημήτρης Τομαράς
Δύσκολα για Μπονγκ

bet365

Αγωνία μέχρι τέλους για τον Μπονγκ του οποίου η συμμετοχή στο ματς με την Παρί στο Καραϊσκάκη θα κριθεί την ύστατη ώρα αν και τα υπάρχοντα δεδομένα δεν είναι με το μέρος του. O Καμερουνέζος όμως μπήκε αποστολή.

Την τελευταία τους προπόνηση, πριν την πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ με την Παρί έκαναν το βράδυ της Δευτέρας οι παίκτες του Ολυμπιακού. Έγινε δουλειά επάνω στην τακτική, με τους ποδοσφαιριστές να κάνουν δίτερμα με πολλές ασκήσεις με μπάλα και χωρισμένοι σε δύο ομάδες.

Έντονο ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Γκαετάν Μπονγκ και η συμμετοχή του του στο ματς κόντρα στην Παρί, θα κριθεί την τελευταία στιγμή, ωστόσο οι πιθανότητες δεν είναι τόσο με το μέρος του. Εκτός είναι ο Λεάντρο Σαλίνο, ο οποίος έκανε θεραπεία. Το δικό του πρόγραμμα αποκατάστασης συνεχίζει ο Μιγκέλ Τόρες.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού, την οποία αποτελούν 20 ποδοσφαιριστές αποτελείται από τους: Μέγιερι, Ρομπέρτο, Μπονγκ, Κάμπελ, Ντομίνγκες, Φουστέρ, Χολέμπας, Μασάντο, Μανιάτης, Μανωλάς, Μεντζανί, Μήτρογλου, Ντινγκά, Ολαϊτάν, Παπαδόπουλος, Σάμαρης, Σαβιόλα, Σιόβας, Βάις και Γιαταμπαρέ.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα