«Κατοστάρης» με ρεκόρ ο Νόιερ

Λευτέρης Ντανοβασίλης
«Κατοστάρης» με ρεκόρ ο Νόιερ

bet365

Ο Μανουέλ Νόιερ κατέρριψε ακόμη ένα ρεκόρ, καθώς έγινε ο πιο νέος σε ηλικία τερματοφύλακας που κρατάει το μηδέν σε 100 ματς στην Μπουντεσλίγκα.

Το παιχνίδι με το Ανόβερο, στο οποίο η Μπάγερν έφτασε στη νίκη 2-0, αποδείχθηκε... ιστορικό για τον Νόιερ. Ο γκολκίπερ των Βαυαρών διατήρησε ανέπαφη την εστία του για 100ό παιχνίδι στην Μπουντεσλίγκα και μπήκε στο... κλαμπ των 100άρηδων, όντας ο νεότερος σε ηλικία που το καταφέρνει. «Δεν μετρούσα, όμως υπάρχει ακόμη χώρος βελτίωσης για μένα», τόνισε μετά το τέλος του ματς ο 27χρονος (για την ακρίβεια 27 ετών, 4 μηνών και 28 ημερών) Γερμανός τερματοφύλακας.

Από τα 100 ματς που έχει κρατήσει το μηδέν ο Νόιερ τα 37 είναι με την Μπάγερν και τα 63 με την Σάλκε, ενώ πλέον το ρεκόρ του Όλιβερ Καν, που στην καριέρα του στην Μπουντεσλίγκα είχε 224 clean sheets, δεν μοιάζει... στοιχειωμένο. Στη λίστα των 100άρηδων βρίσκονται οι Ρούντιγκερ Βόλμπορν (Λεβερκούζεν), Ρούντολφ Κάργκους (Αμβούργο, Νυρεμβέργη, Καρλσρούι, Φορτούνα, Κολωνία), Τόνι Σουμάχερ (Κολωνία, Σάλκε, Μπάγερν, Ντόρτμουντ), Μπόντο Ίλγκνερ (Κολωνία), Βόλφγκανγκ Κλεφ (Γκλάντμπαχ, Χέρτα, Φορτούνα, Μπόχουμ), Ντίτερ Μπουρντένσκι (Σάλκε, Αρμίνια, Βέρντερ), Νόρμπερτ Νίγκμπουρ (Σάλκε, Χέρτα), Φρανκ Ροστ (Βέρντερ, Σάλκε, Αμβούργο), Ρίχαρντ Γκολτς (Αμβούργο, Φράιμπουργκ, Ανόβερο), Γιενς Λέμαν (Σάλκε, Ντόρτμουντ, Στουτγκάρδη), Ζεπ Μάιερ (Μπάγερν), Ούλι Στάιν (Αρμίνια, Αμβούργο, Άιντραχτ), Άικε Ίμελ (Ντόρτμουντ, Στουτγκάρδη), Όλιβερ Ρεκ (Βέρντερ, Σάλκε) και Όλιβερ Καν (Καρλσρούι, Μπάγερ), ενώ αναμένεται να μπουν σύντομα και οι Τίμο Χίλντεμπραντ και Ρόμαν Βαϊντενφέλερ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα