Καζάκης: «Έκπληξη και για εμάς»

Gazzetta team
Καζάκης: «Έκπληξη και για εμάς»

bet365

Ο Βλάσης Καζάκης μίλησε για την εξαιρετική μέχρι στιγμής πορεία της Καλλονής. Ο έμπειρος επιθετικός αναφέρθηκε και στο γηπεδικό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο επιθετικός της Καλλονής στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6:

Για τη νίκη (3-1) της Καλλονής επί του Απόλλωνα:

«Και εγώ εντυπωσιάστηκα από τη νίκη. Κάποια στιγμή που είχα γίνει αλλαγή και ήμουν στον πάγκο, κοιταζόμασταν μεταξύ μας και αναρωτιόμασταν αν είμαστε τόσο καλή ομάδα. Είναι έκπληξη και για εμάς και ελπίζουμε να συνεχίσουμε έτσι».

Για την εικόνα που έχει παρουσιάσει η ομάδα της Μυτιλήνης:

«Ακόμη βρισκόμαστε στην αρχή του πρωταθλήματος. Έχουμε δώσει μόλις τέσσερα ματς. Είχαμε δείξει καλή εικόνα στα φιλικά και είχε γίνει καλή προετοιμασία. Ο πρόεδρος μας έδωσε την ευκαιρία να παίξουμε στην Ιταλία και να προετοιμαστούμε ακόμη καλύτερα για το πρωτάθλημα».

Για τη δουλειά που έγινε το καλοκαίρι:

«Σίγουρα στα φιλικά οι ομάδες δεν παίζουν με τις δυνατές τους ενδεκάδες, έχουν προηγηθεί κάποιες δυνατές προπονήσεις και όταν νικήσαμε την Μπολόνια και τον ΠΑΟΚ, πιστεύαμε ότι αυτό ευθύνεται. Ωστόσο, στο πρωτάθλημα συνεχίζουμε να έχουμε την ίδια καλή εικόνα και θέλουμε να παίξουμε το ποδόσφαιρό μας».

Για το μεγαλύτερο πλεονέκτημά τους:

«Κυρίως είναι η ομαδική δουλειά, αφού κακά τα ψέματα δεν έχουμε το ρόστερ με τα μεγάλα ονόματα. Είμαστε αρκετά αποτελεσματικοί στις ευκαιρίες που έχουμε στα παιχνίδια που έχουμε δώσει».

Για τα «όπλα» της ομάδας:

«Έχουμε αρκετούς καλούς παίκτες, όπως στον άξονα και στα πλάγια. Ο Φοντάνι έχει πολύ καλά τρεξίματα, ο Χωριανόπουλος τρέχει σαν έφηβος. Είναι ένας έμπειρος και ολοκληρωμένος μπακ. Επίσης, ο Σιδεράκης είναι αρκετά καλός. Δεν πρέπει να στεκόμαστε μόνο σε έναν παίκτη, αφού τα 11 / 11 είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο.

Κάποιοι παίκτες ταιριάζουν καλύτερα σε μία ομάδα. Όλοι οι παίκτες μας έχουν μία σταθερή καριέρα ο καθένας ξεχωριστά και . Επίσης, σημαντικό ρόλο παίζει η οικονομική κρίση, αφού δίνονται περισσότερες ευκαιρίες σε έλληνες παίκτες. Μιλάω για νέους και για πιο μεγάλους σε ηλικία».

Για την περσινή σεζόν που ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό

«Ήταν πολύ δύσκολα πέρσι, όμως αυτές οι μέρες ανήκουν στο παρελθόν. Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στη διοίκηση της Καλλονής που με πίστεψε και τον Γιάννη Μαντζουράκη που με έφερε πάλι σε υψηλό επίπεδο».

Για την πρώτη συμμετοχή του Περόνε στο χθεσινό ματς

«Ο ανταγωνισμός κάνει πάντα καλό. Δεν χρειάζεται να μιλήσω εγώ για τον Περόνε, τον ξέρει όλη η Ελλάδα. Είναι το μεγάλο όνομα της ομάδας. Θα μοιραστούμε το βάρος στην επίθεση. Θα ενσωματωθεί στην ομάδα και θα βοηθήσει αρκετά».

Για τον Χουανλού, ο οποίος ξείνησε ως βασικός

«Είναι ένα εξαιρετικός χαρακτήρας, πολύ πρόσχαρος και προσαρμόστηκε στην ελληνική κουλτούρα. Για πρώτο παιχνίδι ήταν πολύ καλός, αφού δεν είχε πολύ μεγάλο διάστημα να δουλέψει με την υπόλοιπη ομάδα».

Για το θέμα με το γήπεδο στη Λέσβο

«Τώρα έχουμε προβληματιστεί όλοι μήπως το μποϊκοτάρουμε… (γέλια). Κακά τα ψέματα, είναι μεγάλο ντεζαβαντάζ και θα έχουμε άλλη εικόνα στην έδρα μας. Έχουμε ακούσει τρεις διαφορετικές ημερομηνίες, αλλά δεν έχουν τηρηθεί καμία από αυτές. Ας ελπίσουμε ότι μέχρι τα Χριστούγεννα θα επιστρέψουμε στην έδρα μας».

Για το φετινό πρωτάθλημα

«Θα γίνει μεγάλη μάχη, το πρωτάθλημα θα είναι ανταγωνιστικό και θα προσπαθήσουν όλοι μέχρι την τελευταία αγωνιστική να πετύχουν τους στόχους τους. Ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ έχουν τα πιο γεμάτα ρόστερ και εκείνοι θα παλέψουν για την κορυφή».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα