Τι έκαναν οι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ

Τι έκαναν οι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ

Gazzetta team
Τι έκαναν οι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ

bet365

Ο ΠΑΟΚ την Πέμπτη φιλοξενεί τη Σαχτέρ στην Τούμπα με την ομάδα από το Καζακστάν να χάνει στο πρωτάθλημα από την Ακτόμπε με 1-0.

Αναλυτικά το κείμενο από το σάιτ του ΠΑΟΚ:

Η στέρηση του ονείρου του Champions League φαίνεται πως στοίχισε πολύ στην Σαχτέρ Καραγκαντί που το τελευταίο διάστημα δεν δείχνει σε καλή κατάσταση και έχασε τις ελπίδες της να διατηρήσει τον τίτλο του πρωταθλητή Καζακστάν.

Η προσεχής αντίπαλος του ΠΑΟΚ για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League γνώρισε τη δεύτερη σερί ήττα της, αυτή τη φορά εντός έδρας 0-1 στο ντέρμπι με την Ακτόμπε που βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε στο 61’ ο Γκρίντιν.

Η Σαχτέρ αγωνίστηκε με τους: Μόκιν (46’ Τκάτσουκ), Μάλιι, Ταράσοφ, Αμπούοφ, Ντζίντιτς (46’ Κάνας), Μπαϊζάνοφ, Μποραντάεφ, Νταραμπάεφ, Ακμέεφ, Ζένκοβιτς, Μπορόβσκι (77’ Μπογκιμπέλκο)

Νίκη για την Αλκμααρ

Η Αλκμααρ μετά τη γκέλα με την Φίτεσε, επέστρεψε στις επιτυχίες επικρατώντας 3-0 στην έδρα της, της Γκόου Αχεντ Ιγκλς. Η νίκη των Ολλανδών δεν ήταν τόσο εύκολη όσο δείχνει το τελικό σκορ, αφού τα δύο από τα τρία γκολ μπήκαν στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης.

Το σκορ άνοιξε στο 31’ ο πρώτος σκόρερ της AZ, ο Αρον Γιόχανσον με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή, αλλά δεν κατάφεραν να… κλειδώσουν παρά μόνο στο τέλος. Στο 91’ ο Ελμ έκανε το 2-0 και με την Γκόου Αχέντ Ιγκλς στο «καναβάτσο», ο Μπεργκουά στο 94’ έγινε το 3-0. Με το αποτέλεσμα αυτό η Αλκμααρ ανέβηκε στην 5η θέση με 10 βαθμούς, τρεις λιγότερους από την έκπληξη της σεζόν ως τώρα, την Τσβόλε η οποία βρίσκεται στην κορυφή.

# Στο Ισραήλ δεν υπήρχε αγωνιστική δράση αυτό το Σαββατοκύριακο.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα