Ο Φέργκιουσον έστελνε sms σε διαιτητές

Ο Φέργκιουσον έστελνε sms σε διαιτητές

Γιώργος Βροντάκης
Ο Φέργκιουσον έστελνε sms σε διαιτητές

bet365

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ «κατηγορείται» εδώ και χρόνια πως έχει την εύνοια της διαιτησίας και ο πρώην ρέφερι Μαρκ Χάλσεϊ αποκάλυψε πως ο Φέργκιουσον έστελνε γραπτά μηνύματα στους διαιτητές.

Ο Χάλσεϊ σφύριζε στην Πρέμιερ Λιγκ από το 1999 ως το 2013 και τώρα που κρέμασε τη σφυρίχτρα του κυκλοφόρησε την αυτοβιογραφία του, όπου στέκεται στον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

Ο πρώην διαιτητής ανέφερε πως εκτιμά τον παλαίμαχο τεχνικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αφού αρκετά συχνά αντάλλαζαν sms. «Χρειάστηκε χρόνος για να κερδίσω τον σεβασμό του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, αλλά στο τέλος είχαμε μία πολύ καλή σχέση. Μπορεί να έχω μιλήσει μαζί του με sms και μπορεί να μιλούσαμε για αρκετά θέματα, αλλά ποτέ δεν ξεπέρασα τα όρια. Οι παίκτες και οι προπονητές δεν θα σε σεβαστούν αν δεν έχεις φιλική σχέση μαζί τους», γράφει στο βιβλίο του ο Μαρκ Χάλσεϊ.

Έπειτα από αυτές τις αποκαλύψεις η διοργανώτρια αρχή της Πρέμιερ Λιγκ απαγόρεψε στους διαιτητές να μιλούν με προπονητές.

Πάντως, ο Χάλσεϊ είχε ζητήσει τη βοήθεια του Φέργκιουσον ώστε να υποστηρίξει τον διαιτητή Μαρκ Κλάτενμπουργκ στις κατηγορίες για ρατσισμό στον Τζον Όμπι Μίκελ: «Πήρα την κατάσταση στα χέρια μου και τηλεφώνησα στον Σερ Άλεξ ζητώντας του να κάνει δηλώσεις. Συμφώνησε και χρησιμοποίησε τη συνέντευξη Τύπου της Παρασκευής για να πει πως δεν μπορούσε να δεχτεί πως ο Μαρκ είχε πει τέτοια πράγματα. Προσέφερε μεγάλη βοήθεια με τις δηλώσεις του», είπε ο παλαίμαχος ρέφερι.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα