«Εξαιρετική συνεργασία με Μήτρογλου»

«Εξαιρετική συνεργασία με Μήτρογλου»

Gazzetta team
«Εξαιρετική συνεργασία με Μήτρογλου»

bet365

Το εγκώμιο του Κώστα Μήτρογλου έπλεξε ο Χαβιέρ Σαβιόλα, τονίζοντας όμως πως δεν υπάρχει κανένας ανταγωνισμός ανάμεσά τους.

Ο Αργεντινός στράικερ μίλησε για το δύσκολο παιχνίδι με την Παρί την Τρίτη, σημειώνοντας πως δεν θα έχει καμία σχέση με εκείνο απέναντι στην Ξάνθη, ενώ αναφέρθηκε με δηλώσεις του στον «Γαύρο» και στην εξαιρετική συνεργασία που έχει με τον Κώστα Μήτρογλου, για τον οποίο εμφανίστηκε σίγουρος ότι μπορεί να σταθεί σε μεγάλο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σαβιόλα:

Για το παιχνίδι με την Παρί: «Είναι πολύ δύσκολο ματς και θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια. Είμαστε πολύ ανυπόμονοι γι' αυτό το παιχνίδια απέναντι σε μία πολύ επικίνδυνη ομάδα που είναι δύσκολο να την κερδίσει ο οποιοσδήποτε. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι επί 90 λεπτά ώστε να ξεκινήσουμε καλά στο Τσάμπιονς Λιγκ».

Σχετικά με το αν θα είναι διαφορετικό από το ματς με την Ξάνθη: «Σίγουρα. Πρόκειται για μία από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου. Διαθέτει σπουδαίους ποδοσφαιριστές στο ρόστερ της και πρόκειται για έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο. Εμείς πρέπει να ελέγξουμε τον ρυθμό του αγώνα και να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι για να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα».

Για τον συναγωνισμό με τον Μήτρογλου: «Όχι, όχι σε καμία περίπτωση. Είμαστε και οι δύο επιθετικοί της ομάδας, που θέλει να κερδίζει συνέχεια. Κοιτάζουμε πρώτα το καλό μας. Είμαι χαρούμενος που πετυχαίνει γκολ και νομίζω ότι κι αυτός χαίρεται όταν σκοράρω εγώ. Δεν είναι μόνο τα γκολ που πετυχαίνει ο Μήτρογλου, αλλά εμένα μ' αρέσει και ο τρόπος που λειτουργεί μέσα στο γήπεδο με τις κινήσεις που κάνουμε και τις πάσες μας.

Κάνουμε προσπάθεια και οι δύο για να είμαστε συνεπείς στο παιχνίδι μας. Πραγματικά η συνεργασία μας είναι εξαιρετική και γινόμαστε όλοι πιο χαρούμενοι όταν κερδίζει η ομάδα και πετυχαίνουμε πολλά γκολ, όπως έχει γίνει στα τελευταία δύο παιχνίδια».

Για το αν μπορεί μπορεί ο Μήτρογλου να σταθεί σε μεγάλο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα: «Χωρίς αμφιβολία ναι. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και πετυχαίνει συνεχώς γκολ. Πρόκειται για ένα παίκτη με ποικιλία στις κινήσεις του. Μακάρι να του δοθεί η ευκαιρία στπο μέλλον να παίξει στην Ισπανία ή την Ιταλία και είμαι σίγουρος ότι έχει όλες τις δυνατότητες να πετύχει και να αφήσει το στίγμα του».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα