«Μπορούμε τη νίκη με Παναθηναϊκό»

Gazzetta team
«Μπορούμε τη νίκη με Παναθηναϊκό»

bet365

Ο Νίκολα Μπέλιτς εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι ο Πλατανιάς μπορεί να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στη NOVA ο Μπέλιτς:

«Το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα μου και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Στην έδρα μας δεν έχουμε πάρει μέχρι στιγμής τους βαθμούς που έπρεπε αλλά είμαστε καλά, όλοι οι παίκτες είναι καλά. Έχουμε πολύ καλή ομάδα και δεν νομίζω ότι θα είναι πολλές οι ομάδες που θα πάρουν βαθμούς στην έδρα μας.

Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ καλή ομάδα με ποιοτικούς παίκτες αλλά είναι μία καινούργια ομάδα όπως και εμείς. Η ψυχολογία μας βρίσκεται σε καλό επίπεδο και είμαστε σε έναν καλό δρόμο καθώς πήραμε ένα θετικό αποτέλεσμα στην προηγούμενη αναμέτρηση με τον ΟΦΗ.

Στην έδρα μας, όποια ομάδα και να αντιμετωπίζουμε, θέλουμε να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς. Φέτος το πρωτάθλημα είναι διαφορετικό, εμείς θα πρέπει να δουλεύουμε πολύ σκληρά στην προπόνηση και να προσπαθήσουμε να μαζέψουμε όσο περισσότερους βαθμούς γίνεται».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα