Μαζί Σαβιόλα και Μήτρογλου

Δημήτρης Τομαράς
Μαζί Σαβιόλα και Μήτρογλου

bet365

Οι Σαβιόλα και Μήτρογλου είναι στην γραμμή κρούσης του Ολυμπιακού για το ματς με την Ξάνθη. Πρώτη φορά βασικός ο Μασάντο ενώ οι Μεντζανί και Μανωλάς δεν έχουν παίξει ξανά μαζί στο κέντρο της άμυνας.

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού για το ματς με τους Ακρίτες αποτελείται από τους Ρομπέρτο, Σαλίνο, Μπονγκ, Μεντζανί, Μανωλά, Μασάντο, Σάμαρη, Φουστέρ, Βάις, Σαβιόλα και Μήτρογλου. Κάτω από τα γκολποστ θα είναι ο Ισπανός, στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά οι Σαλίνο, Μεντζανί, Μανωλάς και Μπονγκ, στον άξονα οι Σάμαρης και Μασάντο, στα άκρα οι Φουστέρ και Βάις και στην κορυφή οι Σαβιόλα με τον Μήτρογλου με τον Αργεντινό άσο να παίζει λίγο πιο πίσω από τον Έλληνα άσο. Στα αξιοσημείωτα είναι πως ο Μασάντο χρίζεται πρώτη φορά φέτος βασικός ενώ οι Μανωλάς και Μεντζανί κάνουν μαζί την πρώτη τους εμφάνιση στο κέντρο της άμυνας. Τέλος ο Γιαταμπαρέ διατηρήθηκε στην αποστολή ενώ "κόπηκε" ο Ντινγκά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα