Με τους τρεις «νέους» ο Παναθηναϊκός

Με τους τρεις «νέους» ο Παναθηναϊκός

Gazzetta team
Με τους τρεις «νέους» ο Παναθηναϊκός

bet365

Στην αποστολή της αναμέτρησης με τον Πλατανιά συμπεριλήφθηκαν τα πρόσφατα μεταγραφικά αποκτήματα του Παναθηναϊκού, Πράνιτς, Ατζαγκούν και Κλωναρίδης.

Στην πρωινή προπόνηση του Σαββάτου (14/9), οι «πράσινοι» ξεκίνησαν με ζέσταμα, συνέχισαν με ασκήσεις κατοχής της μπάλας «5-2» και ασκήσεις κυκλοφορίας και ολοκλήρωσαν με τελειώματα.

Ατομικά προπονήθηκαν οι Σταματάκης, Δώνης, Μέντες και Σίλντενφελντ. Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης ανακοινώθηκε και η 20μελής αποστολή για τον αυριανό αγώνα με τον Πλατανιά στην Κρήτη.

Σε αυτή συμπεριλήφθηκαν οι Κοτσόλης, Ταμπάκης, Καπίνο, Σπυρόπουλος, Μαρινάκης, Τριανταφυλλόπουλος, Κουτρουμπής, Ρισβάνης, Νάνο, Χουχούμης, Λαγός, Ατζαγκουν, Αμπεϊντ, , Ζέκα, Πράνιτς, Ντίνας, Κλωναρίδης, Μπαϊράμι, Καρέλης και Μπεργκ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα