«Με προκαλούσε τόσους μήνες»

Gazzetta team
«Με προκαλούσε τόσους μήνες»

bet365

Την εξήγησή του για την «επίθεση» στον Βαγγέλη Μαρινάκη έδωσε ο Δημήτρης Μελισσανίδης, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως το πρόβλημα δεν είναι η χορηγία με τον ΟΠΑΠ, αλλά ότι πήρε χρήματα η ΑΕΚ.

Σχετικά με τα όσα ανέφερε στην παρουσίασε της νέας φανέλας της ΑΕΚ για τον Ολυμπιακό, ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης έδωσε τις απαντήσεις του για τις βολές που εξαπέλυσε προς το μεγάλο Λιμάνι. Αυτές όπως αναφέρει το Goal είναι ότι:

- Μέσω του Τύπου και διαρροών δεχόταν προκλήσεις από τον Μαρινάκη επί πολλούς μήνες, στις οποίες είχε αποφύγει να απαντήσει.

- Το πρόβλημα δεν είναι η συμφωνία του Ολυμπιακού με τον ΟΠΑΠ, αλλά το γεγονός πως πήρε χρήματα και η ΑΕΚ ως χορηγία, αφού σύμφωνα με τον Μελισσανίδη, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού δεν ήθελε να πάρει ούτε ευρώ ο Δικέφαλος.

- Η ΑΕΚ δεν πρόκειται να παραμείνει στη γωνία, αλλά θα πάρει τη θέση που της αξίζει στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

«Όσοι έχουν πτυχία να τα φέρουν...»

Αναφορικά με τα όσα διέρρευσε ακολούθως ως θέση της η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ, ο «Τίγρης» σχολίασε μόνο τα περί... αγραμματοσύνης. «Εγώ δεν είπα ποτέ ότι έχω πτυχία. Όσοι έχουν να τα φέρουν για να δούμε αν είναι πραγματικά ή μαϊμού»!

Με τον ισχυρό άνδρα της ΑΕΚ πάντως φέρεται να είχε επικοινωνία και ο Γιάννης Αλαφούζος, ωστόσο δεν μπορεί κανείς ακόμα να μιλήσει για μέτωπο. Ο Μελισσανίδης εξάλλου σχολίαζε από την πλευρά του ότι: «Εμένα το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να καταφέρουμε να κάνουμε και πάλι την ΑΕΚ δυνατή. Εγώ δεν επιδίωξα κανέναν πόλεμο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα