Ελπίζει για Ψωμιάδη η ΑΕΚ

Ελπίζει για Ψωμιάδη η ΑΕΚ

Gazzetta team
Ελπίζει για Ψωμιάδη η ΑΕΚ

bet365

Στα χέρια της ελληνικής δικαιοσύνης βρίσκεται το έγγραφο που επιτρέπει τη διεξαγωγή της δίκης του Μάκη Ψωμιάδη για απάτη και ξέπλυμα χρήματος, το οποίο εστάλη από τις Αρχές της ΠΓΔΜ.

Έστω και στις... καθυστερήσεις, εξακολουθεί να ελπίζει η Ένωση για δικαίωση στην υπόθεση Ψωμιάδη, ο οποίος φέρεται να υπεξαίρεσε από τα ταμεία της ποσό μεγαλύτερο των 21 εκατ. ευρώ. Το υπουργείο Δικαιοσύνης της ΠΓΔΜ έστειλε στο αντίστοιχο της Ελλάδας το πολυαναμενόμενο έγγραφο για να οδηγηθεί σε δίκη ο πρώην ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ σύμφωνα με τη «Live Sport», τη στιγμή ωστόσο που οι ημερομηνίες πιέζουν, αφού η ΑΕΚ βρίσκεται σε διαδικασία εκκαθάρισης.

To μεγαλύτερο πάντως πρόβλημα αφορά στη νέα απεργία των δικηγόρων. Στην έκτακτη συνεδρίαση της συντονιστικής Επιτροπής των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος αποφασίστηκε να απέχουν από τα καθήκοντά τους οι δικηγόροι στις 17 και 18 Σεπτεμβρίου, λόγω του νέου Κώδικα Δικηγόρων που κατατέθηκε προς συζήτηση στη Βουλή.

Οι «κιτρινόμαυροι» θα ζητήσουν μεν άδεια για να εκδικαστεί η υπόθεση, αλλά η πλευρά Ψωμιάδη θα προσπαθήσει να... διαφύγει για μία ακόμα φορά, μέσα από το “παράθυρο” της απεργίας.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα