Μπήκε και ο Μπαϊράμι

Μπήκε και ο Μπαϊράμι

Νίκος Μαρούδας
Μπήκε και ο Μπαϊράμι

bet365

Στην διάθεση του Γιάννη Αναστασίου και ο Σουηδός, που προπονήθηκε κανονικά την Πέμπτη. Την Παρασκευή δοκιμάζει και κρίνεται του Μέντεζ.

Με τον Εμίρ Μπαϊράμι, να επιστρέφει στις προπονήσεις, συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την αναμέτρηση της Κυριακής με τον Πλατανιά. Ο Γιάννης Αναστασίου, είδε τον Σουηδό εξτρέμ να προπονείται και το πρωί και το απόγευμα και πλέον μπορεί να τον υπολογίζει για το παιχνίδι στα Χανιά.

Σε ότι αφορά τον Μέντες, έκανε θεραπεία και την Πέμπτη και την Παρασκευή θα δοκιμάσει να μπει σε κανονικούς ρυθμούς. Αν τα καταφέρει, τότε λογικά θα βρεθεί στα Χανιά, αν όχι θα είναι εξαιρετικά αμφίβολη η συμμετοχή του... Θεραπεία ακολούθησε και ο Δώνης, ενω ατομικά προπονήθηκε για ακόμα μία μέρα και ο Σίλντενφελντ, κάτι που σημαίνει πως μόνο με ένα θαύμα θα προλάβει την αναμέτρηση της Κυριακής... Οι Γιαννιτσάνης και Σταματάκης που γυμνάζονταν ατομικά, ακολούθησαν την Πέμπτη το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης.

Στην πρωινή προπόνηση στο «Απήλιον», οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ξεκίνησαν με ζέσταμα, συνέχισαν με ασκήσεις κατοχής της μπάλας «5-2» και δίτερμα και ολοκλήρωσαν με ασκήσεις 1 εναντίον 1 με τελειώματα.

Ρεπό είχαν το απόγευμα οι Ντίνας, Ζέκα, Ρισβάνης, Μπεργκ, Πράνιτς και Ταμπάκης, για λόγους ξεκούρασης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα