«Με λένε Φέτφα και θα πετύχω» (pics)

Δημήτρης Τομαράς
«Με λένε Φέτφα και θα πετύχω» (pics)

bet365

Ο Γιάννης Φετφατζίδης παρουσιάστηκε το απόγευμα της Πέμπτης στα ιταλικά ΜΜΕ και μίλησε για την μεγάλη θέληση που έχει για να πετύχει στην Τζένοα.

Ο νεαρός διεθνής χαφ αναφέρθηκε στο νέο κεφάλαιο της καριέρας του στην παρουσίαση της Τζένοα, όπου έκανε δηλώσεις και ο επίσης νεοαποκτηθείς, Ρικάρντο Σεντουριόν. Γεμάτος σιγουριά και πίστη για τις δυνατότητές του ο Φετφατζίδης τόνισε ανάμεσα στα άλλα: «Ήρθα σε έναν μεγάλο και ιστορικό σύλλογο. Είμαι πολύ χαρούμενος.

Με λένε Φέτφα και θα πετύχω. Μπορείτε να με λέτε έτσι. Και στην Ελλάδα με αυτόν τον τρόπο με φώναζαν. Παίζω στα άκρα της επίθεσης, όμως μπορώ να αγωνιστώ και σε άλλες θέσεις. Νιώθω και είμαι έτοιμος. Έχω διεθνείς εμπειρίες και είμαι σε θέση να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου ακόμα και τώρα».

Ερωτηθείς για το εάν συζήτησε με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο για τους Γενοβέζους είπε: «Ναι μιλήσαμε. Μου είπε πολύ καλά λόγια για την πόλη, την ομάδα και τον κόσμο της. Μου διευκρίνισε επίσης πως οι οπαδοί της είναι γεμάτοι πάθος για τον σύλλογό τους».

Σχετικά με τον ίδιο επισήμανε ακόμα πως «είμαι στη διάθεση του προπονητή μου καθότι πιστεύω πως μπορώ να συμβάλλω στις προσπάθειες της ομάδας μου. Ο πρώτος άνθρωπος που μου έδωσε την ευκαιρία ήταν ο Ζίκο. Είχε πει πολλά πράγματα για εμένα, αλλά τώρα θέλω να μιλήσω και εγώ στο γήπεδο».

Για την... μάχη με την Σαμπντόρια σχολίασε πως «είναι σίγουρα ένα ντέρμπι και ένα ντέρμπι είναι πάντα ιδιαίτερο για κάθε ποδοσφαιριστή. Εμείς από την μεριά μας θα επιδιώξουμε να κάνουμε τα πάντα για τη νίκη».

 

SERIE A Τελευταία Νέα