Δίωξη στους συλληφθέντες ΠΑΟΚτσήδες

Δίωξη στους συλληφθέντες ΠΑΟΚτσήδες

Gazzetta team
Δίωξη στους συλληφθέντες ΠΑΟΚτσήδες

bet365

Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης άσκησε ποινική δίωξη σε βάρος των 46 συλληφθέντων οπαδών του ΠΑΟΚ που κατηγορούνται για τα επεισόδια στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στη Θεσσαλονίκη. Ορίστηκε τακτική δικάσιμος για τις 9 Δεκεμβρίου.

Οι 46 που κρατούνταν απο χθες αφέθησαν ελεύθεροι όπως βέβαια αναμενόταν με βάση την μικρή κατηγορία που αντιμετώπιζαν. Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης άσκησε ποινική δίωξη σε βάρος τους και μετά την ανακοίνωση της απόφασης της γύρισαν σπίτια τους.

Σε βάρος των συλληφθέντων οπαδών του ΠΑΟΚ, σχηματίστηκε δικογραφία για διατάραξη κοινής ειρήνης, καθώς και παράβαση του νόμου περί φωτοβολίδων, ενώ ορίστηκε τακτική δικάσιμος στις 9 Δεκεμβρίου.

Εξω από τα δικαστήρια βρέθηκαν και περίπου 50 φίλοι του ΠΑΟΚ για συμπαράσταση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα