Μένει και ο Τοτσέ

Μένει και ο Τοτσέ

Gazzetta team
Μένει και ο Τοτσέ

bet365

Μετά τον Οβούσου Κουίνσι, φαίνεται πως στον Παναθηναϊκό θα παραμείνει και ο Χοσέ Τοτσέ. Πιέζουν τον Πίντο οι «πράσινοι» για να δεχθεί την πρόταση από Ισραήλ.

Πέρα από τις μεταγραφικές κινήσεις, στον Παναθηναϊκό έχουν στο μυαλό τους και τους παίκτες που πρόκειται να αποχωρήσουν από την ομάδα. Οι «πράσινοι» αναζητούν ακόμα τη... χρυσή τομή με τον Οβούσου Κουίνσι, ο οποίος επιθυμεί να παραμείνει μέχρι και τον Δεκέμβριο.

Το ίδιο, ωστόσο, φαίνεται πως θα ισχύσει και για τον Χοσέ Τοτσέ, καθώς δεν έχει βρει ομάδα και μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια να καλύψει το συμβόλαιό του, όπως γράφει η Goal.

Τέλος, όσον αφορά τον Αντρέ Πίντο, οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» έχουν εντείνει τις πιέσεις τους για να δεχθεί την πρόταση που έχει από σύλλογο του Ισραήλ, που φέρεται να είναι η Χάποελ Μπερ Σέβα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα