Συγκίνηση και αποθέωση για Φορμίκα

Δημήτρης Τομαράς
Συγκίνηση και αποθέωση για Φορμίκα

bet365

Ο Φορμίκα γύρισε στην Τρίπολη όπου γνώρισε την... αποθέωση! Συγκινητικές και ξεχωριστές στιγμές διαδραματίστηκαν στο γήπεδο του Αστέρα με τον παίκτη να φοράει ξανά την φανέλα με το Νο 6.

Η διοίκηση της ομάδας, οι παλιότεροι, αλλά και οι νέοι συμπαίκτες του, οι προπονητές αλλά και φίλοι της ομάδας βρέθηκαν στο γήπεδο των Αρκάδων και καλωσόρισαν τον Αργεντινό ποδοσφαιριστή. Όλοι είχαν να πουν έναν καλό λόγο στον Φορμίκα.

Στο διάστημα που απουσίαζε στην Αργεντινή, δεχόταν πολλές ευχές από φίλους του στην Ελλάδα και του Αστέρα για την αποθεραπεία του. Τον τελευταίο μήνα ο Φορμίκα είχε αρχίσει ειδικό πρόγραμμα με ασκήσεις στο γυμναστήριο.

Στο μεταξύ συνεχίστηκε η προετοιμασία του Αστέρα για το κυριακάτικο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον ΟΦΗ, με τον Σάκη Τσιώλη να δίνει ιδιαίτερη έμφαση σε θέματα τακτικής. Στο πρόγραμμα επέστρεψαν οι Ντορίν Γκόιαν και Τάσος Μπακασέτας, που τις προηγούμενες ημέρες είχαν υποχρεώσεις με τις Εθνικές τους ομάδες.

Ο Μπαρτολίνι ακολούθησε και την Τετάρτη ατομικό πρόγραμμα. Την Πέμπτη αναμένεται να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα και ο Ντάνι Ερνάντες. Τέλος παρουσιάστηκε για να υπηρετήσει την στρατιωτική του θητεία ο Δημήτρης Κουρμπέλης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα