Ένταση ΠΑΟΚ-Δώνη

Ένταση ΠΑΟΚ-Δώνη

Gazzetta team
Ένταση ΠΑΟΚ-Δώνη

bet365

Στα χέρια μόνο που δεν ήρθαν οι εκπρόσωποι του ΠΑΟΚ με τον Γιώργο Δώνη στο Διαιτητικό Δικαστήριο Εφέσεων της ΕΠΟ για τα όσα υποστήριζε η κάθε πλευρά.

Εκδικάστηκε σήμερα(10/9) στο Διαιτητικό Δικαστήριο Εφέσεων της ΕΠΟ, η έφεση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατά της απόφασης της Επιτροπής Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών, που επιδίκαζε στον Γιώργο Δώνη και τους συνεργάτες του το ποσό των 800 χιλ. ευρώ συνολικά. Ο ΠΑΟΚ εκτός από τον Ζήση Βρύζα είχε και τρεις δικηγόρους Λυκουρέζο, Μπίρδα και Μαυρομάτη. Από την άλλη πλευρά, ο Γιώργος Δώνης εμφανίστηκε αυτοπροσώπως, το ίδιο και όλοι οι συνεργάτες του στον ΠΑΟΚ, ενώ εκπροσωπούνταν και από τρεις δικηγόρους.

Η ατμόσφαιρα στην αίθουσα του Διαιτητικού Δικαστηρίου Εφέσεων ήταν ηλεκτρισμένη από την αρχή, με το σοβαρότερο επεισόδιο να σημειώνεται στο τέλος της διαδικασίας. Ο Γιώργος Δώνης, ξέσπασε προς τους Μπίρδα και Μαυρομμάτη και χρειάστηκε να τον κρατήσουν οι συνεργάτες του, αλλά και οι δικηγόροι του : «Δεν φοράτε παντελόνια. Πρέπει να ντρέπεστε. Λέτε ψέματα όλη την ώρα. Γιατί λέτε τόσα ψέματα ρε;».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα